ارزهای اینترنتی

21 اردیبهشت، 1399
21 اردیبهشت، 1399
مدت مطالعه :
با توجه به پیشرفت چشمگیر دنیای تکنولوژی و پررنگ شدن نقش اینترنت در زندگی افراد و کمرنگ شدن استفاده از روش‌های سنتی برای مبادله‌ی پول و خدمات، می‌توانید برای انجام بسیاری از تراکنش‌ها از کریپتوکارنسی ها یا رمزارزها استفاده کنید. شاید شما را شگفت زده کند که می‌توانید با انواع کریپتوکارنسی ها مانند بیت‌کوین و اتریوم، هتل رزرو کنید یا بلیت هواپیما بخرید. خرید ارزهای دیجیتالی و استفاده از آن‌ها در سفر، می‌تواند دردسرهای شما برای مواجه شدن با صرافی‌ها و چنج کردن پول را از بین ببرد. با اسمارتیز همراه باشید تا با کریپتوکارنسی ها و کاربرد آن‌ها در سفرها بیشتر آشنا شوید.
 
انواع کریپتوکارنسی ها
  • بیت‌کوین: معروف‌ترین کریپتورکارنسی امروز ایران و جهان، بیت‌کوین است. ابتدای سال 2009 میلادی بود که رمزارز بیت‌کوین برای اولین بار وارد بازار شد ولی مورد توجه چندانی واقع نشد. از سال 2014 بود که جهش ناگهانی در قیمت بیت‌کوین زده شد که این جهش تا همین الان هم ادامه دارد. امروز بیت‌کوینی که در ابتدا تنها 0.062 دلار ارزش داشت، بیش از 8600 دلار ارزش دارد. به گفته پدیدآورندگان بیت‌کوین، از این رمزارز تنها 21 میلیون قطعه وجود خواهد داشت و پس از آن، تولید آن متوقف می‌شود. شاید همین دلیل باشد که بیت‌کوین را گران‌ترین ارز دیجیتالی جهان کرده است. از استفاده از بیت‌کوین در معاملات روزمره مدت زیادی نگذشته ولی در همین مدت کوتاه، سهم خوبی از بازار را مال خود کرده است. بیت‌کوین، در حال حاضر برای خرید و فروش خودرو، ملک، کالا و حتی رزرو هتل و بلیت هواپیما نیز کاربرد دارد. از میان کریپتوکارنسی هایی که در دسترس خریداران است، بیت‌کوین بیشترین محبوبیت را دارد. بیت‌کوین را می‌توان از دو طریق به دست آورد. می‌توانید بیت‌کوین را به قیمت دلاری یا ریالی آن بخرید و این خرید و فروش، در سایت‌های اینترنتی و صرافی‌های مجاز انجام می‌شود. دومین راه به دست آوردن بیت کوین، از طریق اجرای عملیات استخراج یا Mining است. در طی این عملیات با پردازش سنگین کامپیوتری می‌توانید بیت کوین به دست آورید و آن را استفاده کنید. البته این عملیات حاصل پردازش‌های سرعت بالای کامپیوتری‌ست که قدرت پردازش و برق فراوانی را می‌طلبد.
  • اتریوم: اتریوم برخلاف بیت‌کوین که ارزی قدیمی‌ست، از سال 2015 وارد بازار شد و هنوز 5 سال از عرضه جهانی آن نمی‌گذرد. اما در همین مدت کوتاه، توانسته نزدیک به 8 درصد بازار کریپتوکارنسی ها را مال خود کند و در رتبه‌ی دوم، باارزش‌ترین ارزهای دیجیتالی قرار بگیرد. اتریوم قیمت کمتری را در بازار نسبت به بیت‌کوین دارد و بازه قیمتی آن (هنگام نوشتن مطلب) حول 190 دلار می‌چرخد. برای دریافت اتریوم باید آن را استخراج کنید یا از میان سایت‌های اینترنتی فروش ارز اینترنتی، بخرید. استخراج اتریوم نیز نیاز به پردازش‌های گرافیکی دارد اما درجه سختی آن به اندازه بیت‌کوین نخواهد بود. ساخت هر بلاک بیت کوین چیزی نزدیک به 10 دقیقه زمان نیاز دارد و این عدد برای اتریوم تنها 13 ثانیه است. به همین دلیل، میزان عرضه و خرید و فروش اتریوم بسیار سریع‌تر صورت می‌گیرد اما به همان نسبت، قیمت کمتری در مواجهه با بیت‌کوین دارد. اتریوم نیز از ارزهای محبوب برای تبادل پول میان کسب و کارهای مختلف است و می‌توانید برای سفر روی آن، حساب کنید.
انواع ارزهای اینترنتی
انواع ارزهای اینترنتی
  • بیت‌کوین کش: بیت‌کوین کش، رمزارزی شبیه بیت‌کوین است که از همان خانواده بیت‌کوین توزیع شده است. بیت‌کوین کش نیز محدودیت 21 میلیون قطعه دارد و تا قبل از انشعاب، همزمان با استخراج هر بیت‌کوین، یک بیت‌کوین کش نیز وارد بازار می‌شد. به دلیل ساختار متفاوت رمزنگاری این ارز، استخراج بیت‌کوین کش بسیار ساده‌تر بوده و به همین دلیل و دلایل دیگر، قیمتی ارزان‌تر در بازار دارد. البته ساخت هر بلاک سکه، همانند بیت‌کوین 10 دقیقه طول خواهد کشید اما موسسان بیت‌کوین کش، با تغییر در رویه رمزنگاری و استخراج، فرآیندی به مراتب ساده‌تر از بیت‌کوین را به دست آوردند. همین موضوع، استخراج و تهیه بیت‌کوین کش را راحت‌تر می‌کند. می‌توانید از بیت‌کوین کش نیز همانند بیت‌کوین در بازار معاملات خود استفاده کنید. تمام مکان‌هایی که بیت‌کوین را به عنوان ارز می‌پذیرند، از بیت‌کوین کش نیز، استقبال می‌کنند. قیمت حال حاضر هر ارز بیت‌کوین کش، معادل 237 دلار است که رقمی بسیار کمتر از بیت‌کوین اصلی‌ست. هدف تولید بیت‌کوین کش، افزایش تراکنش‌های مالی روزمره مردم است که بتواند رمزارزها را به مانند ارز رایج دلاری وارد بازار معاملات روزمره مردم کند.
  • لایت‌کوین: از کریپتوکارنسی های رایج بازار می‌توان به لایت‌کوین اشاره کرد. لایت‌کوین از سال 2011 به بازار عرضه شد و خالق آن، کارمند سابق گوگل بود. با تغییر در ساختار رمزنگاری و استخراج بیت‌کوین، ارز جدید 4 برابر سریع‌تر از بیت‌کوین به دست می‌آمد و همین دلیل باعث رایج شدن آن در معاملات جهانی شد. برخلاف بیت‌کوین که محدودیت 21 میلیون قطعه‌ای دارد، لایت‌کوین تا 84 میلیون قطعه توزیع می‌شود و می‌تواند سهم بیشتری از بازار را مال خود کند. استخراج لایت‌کوین اگرچه به اندازه رقبای آمریکایی‌اش هنوز رایج نیست اما معمولا به همان نسبت در بازار معامله می‌شود. حدود قیمتی 40 دلار هر لایت‌کوین، می‌تواند تعداد بیشتر سکه را نصیب شما کند تا از آن‌ها در معاملات خارجی خود استفاده کنید. اگرچه لایت‌کوین سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار دارد اما نوسانات شش ماهه و دو ساله آن نشان می‌دهد که افت قیمت لایت‌کوین به شکل پیوسته در حال انجام است.
  • تتر: بازار تمامی ارزهای اینترنتی بالا، داغ‌تر از همیشه است. عمده مشتریانی که وارد بازار ارزهای دیجیتالی می‌شوند به دنبال سود بیشتر از سرمایه‌گذاری‌های خود هستند. اگرچه این ارزها در معاملات روزمره نیز کاربرد دارد اما حقیقت آن است که بیشتر مردم به دنبال سرمایه‌گذاری‌هایی هستند که همین مقدار سرمایه ریالی یا دلاری آن‌ها را نیز افزایش دهد. اما ورود به این بازارهای جهانی، که خود دچار نوسانات شدیدی هستند، می‌تواند ریسک بالایی هم داشته باشد. برای حل این مشکل، ارزی جدید به نام تتر، از سال 2015 و به تعداد نامحدود عرضه شد. ارز تتر، دارای دو نوع تتر یورویی و تتر دلاری‌ست که در ادامه متوجه آن‌ها خواهید شد. تتر دقیقا کاربردی برابر با اسکناس دلار و یورو دارد، با همان ارزش نسبی، با همان کاربرد و با همان میزان مقبولیت. در حقیقت تتر برای کمک به انجام معاملات روزمره ساده و پیش پا افتاده به وجود آمده است. 1 سکه تتر، دقیقا برابر با همان میزان یورو یا دلاری‌ست که شما پرداختش می‌کنید. عمده خریداران تتر، کسانی هستند که به دنبال بازاری با ثبات برای نگهداری پول خود می‌گردند. تتر با حذف اسکناس در معاملات، بستری دیجیتالی برای شما فراهم کرده و می‌توانید از آن برای سفرها و کارهای عادی خود بهره بگیرید. نوسانات ارزهای بالا می‌تواند در خوشبینانه‌ترین حالت، به شما سود دهد. اما اگر افت قیمتی بازار را فرا بگیرد چه می‌کنید؟ بهترین ارز دیجیتالی که می‌تواند خیال شما را از بابت نوسانات قیمت راحت کند، تتر خواهد بود.
کاربرد ارزهای اینترنتی در سفرهای خارجی
مشکلات ارزی برای خیلی از مسافران ایرانی دردسر آفرین است. نبود امکان انتقال سریع و راحت پول دلاری یا یورویی به خارج از کشور، برای کسانی که سفرهای زیادی می‌روند، مشکل‌ساز خواهد بود. همچنین حضور همیشگی در صرافی‌ها و دردسرهای چنج کردن پول از ریال به ارز خارجی، می‌تواند مشکلات خاص خود را نیز به همراه داشته باشد. استفاده از رمزارزها می‌تواند راه حل دائمی و موثر برای از بین بردن این مشکلات باشد. شما برای استفاده از هتل‌ها یا پروازهای داخلی هیچوقت نیازی به کریپتوکارنسی ها نخواهید داشت اما برای سفرهای خارجی یقیناً به مشکلاتی برمی‌خورید که می‌تواند زمان و هزینه‌ای قابل ملاحظه‌ای برای شما داشته باشد. وبسایت‌های زیادی از رمزارزها پشتیبانی می‌کنند. برای سفر به تمامی کشورهای خارجی می‌توانید از این سایت‌ها استفاده کنید. سایت‌هایی مانند استارجت (مختص به رزرو هواپیمای خصوصی)، اکسپدیا، چیپ ایر، آگودا و هتل‌دات‌کام، تنها از دو ارز بیت‌کوین و لایت‌کوین در معاملات رزرو هتل و تور خود استفاده می‌کنند. نوسانات این دو ارز می‌تواند دردسرهای خاص خود را برای شما داشته باشد. هنگام خرید از این سایت‌ها می‌بایست ابتدا گزینه مورد نظر خود را پیدا کرده و سپس اقدام به خرید ارز دیجیتال کنید که کمترین نوسان را در بازار داشته باشید. اما راهکار بهتری هم برای رزرو هواپیما، هتل یا تور سفرهای خارجی وجود دارد.
 
نمایی از وبسایت تراول‌بای‌بیت
نمایی از وبسایت تراول‌بای‌بیت
وبسایت تراول‌بای‌بیت به شکل کاملا تخصصی روی رزرو با ارزهای اینترنتی کار می‌کند و امکان خرید با استفاده از 4 ارز بیت‌کوین، لایت‌کوین، فاینانس‌کوین و تتر را خواهید داشت. با توجه به ماندگاری بالای تتر در معاملات روزانه و ارزش نسبی برابر با دلار و یورو، می‌توانید از مدت‌ها قبل از سفر خود اقدام به خرید تتر کنید یا به مرور (هر زمان که نقدینگی کافی داشتید) خرید خود را کامل کنید. سپس در سایت به رزرو هتل و هواپیما بپردازید.
برچسب(ها)

اگر برای خیلی از افراد خواندن و نوشتن در همان دوران مدرسه به اتمام رسید، برای من اما تا همین حالا ادامه دارد. یکی از لذت‌های من در زندگی نوشتن است و این کار را 7 سال است که به طور مداوم انجام می‌دهم. همان مسیری که از نوشتن روزنگاری‌ها شروع شد، حالا به تخصص و راهی برای گذران اوقات بیکاری تبدیل شده است.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.