بیمار شدن صنعت گردشگری توسط ویروس کرونا

13 بهمن، 1398
13 بهمن، 1398
مدت مطالعه :
بیماری کرونا مانند یک طوفان بیولوژیکی کل جهان را درنوردید و اثرات جانبی زیادی را از خود بر جای گذاشته است. از اثرات سهمگینی که کرونا بر پیکره‌ی اقتصاد جهان زده است، ضربه‌ی این ویروس به صنعت توریسم است. مریضی کرونا آفت جدیدی در گردشگری‌ست که رستوران‌ها، هتل‌ها، پروازها و ... را هدف قرار داده است. با اسمازتیز همراه باشید تا با اثرات بیماری کرونا بر صنعت توریسم بیشتر آشنا شویم.
تورهای گردشگری
با توجه به جمعیت بسیار بالای چینی‌ها و مسافرت آن‌ها به دیگر کشورها، معمولا بخشی از بازار دیگر کشورها مربوط به کشور چین و مسافران آن‌ها می‌شد. تورهای گردشگری در نمایشگاه‌های مختلف به فروش می‌رفت و همه‌چیز به خوبی انجام می‌شد، اما با شیوع ویروس کرونا و فراگیر شدن آن، تلفن‌های آژانس‌هایی که تور گردشگری می‌فروشند فقط زمانی زنگ می‌خورد که کسی بخواهد تورش را کنسل کند. کشور استرالیا از کشورهایی است که ضربه‌ی زیادی از کنسل شدن تورهای گردشگری خود که توسط چینی‌ها خریده شده بودند، خورده است. با کنسل شدن تورهای گردشگری، برخی از تورلیدرهای محلی دستمزدی دریافت نکرده‌اند و در این روزها، اوضاع خوبی ندارند.
گردشگری چین
مریضی کرونا؛ بیشتر پروازها به چین کنسل شده است
برخی از آژانس‌های گردشگری گزارش داده‌اند که رزروهای تورهای گردشگری‌شان حتی برای سال بعد نیز کنسل شده است و برخی می‌گویند در روز حدود 500 تا 600 تور گردشگری خریداری شده توسط چینی‌ها، در تاریخ‌های مختلف به طور کامل کنسل شده است و ضرر بسیاری کرده‌اند.
حدود 20 هزار پکیج آماده مسافرت چینی‌ها به ژاپن که توسط شرکت‌ها ارائه می‌شد نیز در این میان کنسل شده است که نگرانی‌هایی برای صنعت توریسم ژاپن به وجود آورده است. ریزش مسافران چینی در سال 2020 بی سابقه بوده و آمارها و رکوردهای گردشگری را یکی پس از دیگری جا‌به‌جا کرده است.
پروازهای چارتر و سیستمی
رییس صنعت گردشگری تایلند بیان کرده است که حدود 80 درصد پروازهای رفت و برگشت به چین در ماه‌های فوریه تا آپریل 2020 کنسل شده است. کارشناسان، ضرر این کنسلی که به دلیل بیماری کرونا انجام شده است را چیزی حدود 3 میلیارد دلار تخمین می‌زنند که برای جبران این ضرر 4 الی 5 ماه زمان برای تایلند لازم است. نه تنها مردم چین پروازهایشان را به دیگر کشورها کنسل می‌کنند، بلکه مسافرانی که به چین می‌خواهند سفر کنند نیز از سفرشان پشیمان می‌شوند و این باعث می‌شود صنعت توریسم در این روزها حال و روز خوبی نداشته باشد.
شرکت Geraldton Air در واکنش به شیوع ویروس کرونا گفته است در حدود 20 درصدِ مسافرانی که از چین با پروازهای چارتر این شرکت قرار بود پراز کنند، از همین الان پرواز خود را کنسل کرده‌اند تا از هرگونه مشکل و شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنند. این کنسلی‌ها آمار صعودی و خوب صنعت توریسم را از بین می‌برد.
ویروس کرونا در پاریس
مریضی کرونا؛ کرونا گردشگری فرانسه را نیز هدف قرار داده است
ایران نیز در اقدامی مهم، پروازهای رفت و برگشت خود را به چین کنسل کرد و برای اقدامات مقابله با ویروس کرونا در فرودگاه‌ها آماده شد. این اقدامات انجام شده گاهی شامل قرنطینه مسافران مشکوک به ویروس کرونا هم می‌شود.
کشورهای دیگر مانند ماکائو نیز از طوفان کرونا در امان نماندند و صنعت توریسم این کشور نیز در اوضاع امروز جهان آسیب دیده است. دلیل آسیب اقتصاد گردشگری این روزها، نرفتن مردم به خارج از کشور است. آن‌ها می‌گویند بهتر است در خانه بمانیم تا این‌که به خارج از کشور برویم و مریضی کرونا بگیریم.
رستوران‌ها
رستوران‌های شیک و باکلاس که باید از چند ماه قبل میزتان را رزرو کنید، هم در این روزها به اصطلاح مگس می‌پرانند و بیشتر رزروهایشان با کنسلی رو‌به‌رو می‌شود. مدیر رستوران لابسترشَک در پرث استرالیا می‌گوید حدد 660 عدد از رزروهای خود را از دست داده است. این رستوران که غذاهای دریایی هم سرو می‌کند، در جریان شیوع این ویروس از طریق غذاهای عجیب و غریب که در چین خورده می‌شد، بسیار خلوت‌تر شده است و مردم جرات خوردن لابستر را دیگر ندارند. پیتر هاوس مدیر رستوران می‌گوید: اگر بخواهد اینگونه ادامه پیدا کند، نه تنها رستوران‌ها، بلکه کل صنعت توریسم و غذا آسیب می‌بینند.
در گزارش‌ها آمده بود برخی از افراد ریشه‌ی شیوع ویروس کرونا را از حیوانات و غذاهای چندش‌آوری مانند سوپ خفاش دانسته‌اند. در این میان کشورهایی مانند فرانسه که در رستوران‌های آن اردک سرو می‌شود از این قائده آسیب دیده‎‌اند و مردم رغبت کمتری به خوردن این‌گونه غذاها دارند.
هتل‌ها
بردلی وودز رییس انجمن هتل‌های استرالیایی بعد از شیوع ویروس کرونا و کنسل شدن رزرو پیاپی هتل‌ها می‌گوید: شرکت‌ها باید برای بدتر از این هم آماده باشند.
شیهو هیمورو سخنگوی سازمان توریسم ژاپن نیز اظهار تاسف کرده است و گفته است: ما درباره کاهش سفر توریست‌های چینی به کشور ژاپن نگران هستیم و امیدواریم وضع کنونی پایان یابد. در سال 2019 چینی‌ها حدود 15.6 میلیارد دلار در ژاپن خرج کرده‌اند که حدود 36 درصد کل توریست‌های خارجی ژاپن در سال 2019 است.
جاهای دیدنی چین
مریضی کرونا؛ گردشکری چین این روزها بسیار مریض است
مردم چین رزرو هتل‌های خود را نیز کنسل کرده‌اند و تعداد مسافران چینی که به کشورهای دیگر می‌روند روز به روز کمتر و کمتر می‌شود. این در صورتی است که کرونا به مراسم سال نو چینی هم آسیب زده بود.
در کل با شیوع بیماری کرونا در 22 کشور جهان و بحران جهانی مبارزه با این ویروس، وضعیت صنعت توریسم و گردشگری روز به روز، مانند حال بیمارانی که کرونا گرفته‌اند بدتر و بدتر می‌شود. شاید ضرری که کرونا به صنعت گردشگری جهان زده است تا مدت‌ها جبران نشود و سال‌ها طول بکشد تا وضعیت گردشگری به شکل سابق خود بازگردد.
اگر هنوز از نمی‌دانید علائم ویروس کرونا چیست با علائم بیماری ویروسی کرونا آشنا شوید.
برچسب(ها)

از گذاشتن پست تو فروم‌ها شروع کردم. 12 سالم بود که در دوره‌های خبرنگاری یونیسف یاد گرفتم چگونه بنویسم. بعد تو مجله‌های مختلف شروع به کار کردم و دست سرنوشت من رو به اینجا رسوند. در کنار نوشتن، همیشه از دیدن فیلم لذت می‌بردم، به همین دلیل شروع کردم زیرنویس زدن و شدم AmirDW.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است ۵ / 5 1 نفر
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.