• اینستاگرام اسمارتیز
  • ویزاکار
  • اکو کمپ کویری متین آباد

بیمارستان ولیعصر ناجا تهران

7 اردیبهشت، 1399
7 اردیبهشت، 1399
مدت مطالعه :
بیمارستان ولیعصر ناجا تهران با سابقه بیش از نیم قرن خدمت رسانی همچنان از جمله بزرگترین و مجهزترین بیمارستان‌های تهران محسوب می‌شود. این بیمارستان از جمله بزرگترین بیمارستان‌های ساخته شده برای ارائه خدمات درمانی به پرسنل نیروهای مسلح است که در حال حاضر به مراجعین آزاد نیز خدمات درمانی ارائه می‌کند. این مرکز درمانی بیشتر به ارائه خدمات درمانی قلب و زنان و زایمان شناخته می‌شود. با اینحال در سال‌های اخیر با مجهز شدن درمانگاه‌های مختلف به مجموعه بیمارستان، تقریباً بخش اعظمی از خدمات درمانی تحت پوشش این بیمارستان قرار گرفته‌اند و تعداد مراجعین آن نیز افزایش داشته است. در دهه 90، بیمارستان ولیعصر ناجا بارها رتبه درجه یک عالی ارزشیابی را کسب نموده و از این نظر از جمله بهترین بیمارستان‌های ایران به حساب می‌آید. در ادامه بیشتر با این بیمارستان مجهز و بزرگ آشنا می‌شویم. با اسمارتیز همراه باشید.
تاریخچه بیمارستان ولیعصر ناجا تهران
همانطور که اشاره کردیم سابقه بیمارستان ولیعصر ناجا تهران به 50 سال پیش باز می‌گردد. در دهه 40 نیاز به ساخت یک بیمارستان برای ارائه خدمات درمانی به پرسنل ژاندارمری احساس می‌شد. در نتیجه در سال 1342 ساخت بیمارستان ولیعصر آغاز شد. در سال 1346 این بیمارستان با 128 تخت درمانی و در بخش‌های اورژانس، داخلی، زنان و CCU شروع به کار کرد. در ابتدای دوران دفاع مقدس، بر حسب نیاز با اضافه 4 تخت، بخش ICU نیز به مجموعه اضافه شد.
با افزایش نیازهای درمانی و عدم پاسخگو بودن ساختمان قدیمی، در سال 1373 تصمیم بر ساخت سایت جدیدی گرفته شد. با تلاش‌های فراوان صورت گرفته در سال 1381 سایت جدید بیمارستان ولیعصر ناجا با 274 تخت، 19 بخش بستری، 35 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی کار خود را آغاز کرد. فرآیند تکمیل بیمارستان ولیعصر بعد از آن نیز ادامه داشت و سایت قلب و بخش جراحی قلب در سال 1383 افتتاح شد. بعدها با اضافه شدن ساختمان 11 طبقه درمانگاه‌ها و دپارتمان تصویرنگاری در سال‌های 1392 و 1393 امکانات درمانی این بیمارستان تکمیل‌تر شد.
آدرس بیمارستان ولیعصر ناجا
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ونک، نرسیده به خیابان ظفر، بیمارستان ولیعصر
شماره تلفن بیمارستان ولیعصر ناجا: 02188770022
راه‌های دسترسی بیمارستان ولیعصر ناجا
قرار گیری در منطقه سه و نزدیک بودن به میدان ونک، بزرگراه چمران، بزرگراه کردستان و بزرگراه مدرس دسترسی به بیمارستان ولیعصر را تا حد زیادی ساده می‌کند. هر چند معمولاً ترافیک در اطراف میدان ونک آزار دهنده است. با این حال استفاده از وسیله نقلیه شخصی همچنان گزینه اول برای دسترسی به این بیمارستان محسوب می‌شود.
دسترسی با مترو
ایستگاه مترو میرداماد در خط یک مترو شهری تهران که در بلوار میرداماد قرار دارد نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به بیمارستان ولیعصر ناجا است. البته ایستگاه مترو حقانی نیز گزینه دیگری است که در همان خط قرار دارد. فاصله حدود 2 کیلومتری با ایستگاه مترو باعث می‌شود که برای دسترسی به بیمارستان نیاز به استفاده از تاکسی داشته باشید.
دسترسی با اتوبوس
ایستگاه اتوبوس ظفر نزدیک‌ترین ایستگاه اتوبوس به بیمارستان ولیعصر است. این ایستگاه در مسیر خط 7 اتوبوس‌های BRT قرار دارد. این خط تمام ایستگاه‌های خیابان ولیعصر را پوشش می‌دهد و از میدان راه آهن تا میدان تجریش ادامه دارد. به این ترتیب گزینه مناسبی برای دسترسی به بیمارستان ولیعصر ناجا محسوب می‌شود.
 
اورژانس بیمارستان ولیعصر ناجا
اورژانس بیمارستان ولیعصر ناجا با امکانات مناسب به مراجعین خدمت رسانی می کند.

ساعات ملاقات و مراجعه در بیمارستان ولیعصر ناجا
ساعات ملاقات در بیمارستان ولیعصر ناجا همه روزه از ساعت 15 تا 17 است. برای هماهنگی قبلی در موارد خاص با شماره تلفن بیمارستان تماس بگیرید. همچنین پذیرش و نوبت دهی در این بیمارستان از ساعت 7:30 تا 12 در شیفت صبح و از ساعت 13 تا 17 در شیفت عصر صورت می‌گیرد. امکان نوبت دهی اینترنتی و اس ام اسی در این مرکز درمانی وجود ندارد و تنها راه دریافت نوبت مراجعه حضوری یا تماس تلفنی است.
دانستنی‌های بیمارستان ولیعصر
ساختمان اصلی یا همان بخش بستری بیمارستان ولیعصر 5 طبقه و ساختمان درمانگاهی این مرکز 11 طبقه دارد. مساحت کل زمین بیمارستان نزدیک به 22 هزار متر مربع است و مساحت زیربنای بیمارستان نیز به بیش از 24 هزار متر مربع می‌رسد. با اینکه ظرفیت نهایی بیمارستان حدود 290 تخت است اما در حال حاضر 252 تخت فعال در آن وجود دارد. همچنین یک باند فرود هلیکوپتر نیز در این بیمارستان وجود دارد. در طی دهه اخیر به دلیل خدمات رسانی مناسب، این بیمارستان همواره موفق به درجه ارزشیابی عالی شده است.
خدمات ارائه شده در بیمارستان ولیعصر ناجا
در ساختمان اصلی بیمارستان خدمات درمانی همچون عمل‌های جراحی جنرال، عمل قلب، جراحی زنان، زایمان، آنژیوگرافی، آنکولوژی، CCU، ICU و اورژانس انجام می‌شود. علاوه بر این در این ساختمان بخش داخلی مردان، بخش داخلی زنان، بخش کودکان، بلوک زایمان و بخش جراحی نیز برای بستری بیماران در نظر گرفته شده است.
ساختمان درمانگاهی نیز به بخش‌های مختلفی مانند عمومی، قلب، زنان، گوش و حلق و بینی، کودکان، پوست و مو، تغذیه و رژیم درمان، داخلی، آسم و آلرژی، جراحی عمومی، بیماری‌های پستان، چشم، آنکولوژی، اعصاب و روانشناسی دیده می شودند.
علاوه بر این دپارتمان عکس برداری این بیمارستان نیز با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته خدماتی نظیر سی تی اسکن اسپیرال، MRI، پانوراکس، مامو گرافی و .... را انجام می‌دهد.
به این ترتیب بیمارستان ولیعصر ناجا حجم زیادی از خدمات درمانی را در بخش‌های مختلف خود ارائه می‌کند. به همین دلیل از جمله مراکز اصلی درمانی برای خانواده‌های پرسنل نیروهای مصلح و همچنین بسیاری از مراجعین آزاد به حساب می‌آید.
معرفی مهم‌ترین بخش‌های بیمارستان ولیعصر
بخش جراحی قلب
از زمان احداث بخش قلب در بیمارستان ولیعصر، این بیمارستان را از جمله مهم‌ترین قطب‌های جراحی قلب در تهران به حساب می‌آورند. سالانه صدها مورد جراحی قلب در دو اتاق عمل قلب با تجهیزات به روز و توسط پزشکان با تجربه و مجرب در بیمارستان ولیعصر صورت می‌گیرد. بخش داخلی جراحی قلب با 24 تخت در طبقه چهارم ساختمان شماره دو قرار گرفته است.
 
بخش زنان و زایمان بیمارستان ولیعصر
بخش زنان و زایمان بیمارستان ولیعصر ناجا از جمله بخش های مهم و پرکار این بیمارستان است.

بخش زنان و زایمان
بعد از بخش جراحی قلب، بخش زنان و زایمان از جمله مهم‌ترین بخش‌های بیمارستان ولیعصر ناجا محسوب می‌شود. در این بخش که دارای 13 تخت فعال و یک اتاق VIP است، سالانه صدها کودک به صورت طبیعی متولد می‌شوند. همچنین امکانات و تجهیزات خوبی همچون انکوباتور و فنوتراپی در این بخش به چشم می‌خورند. به همین دلیل این بخش از بیمارستان ولیعصر توانسته لوح تقدیر دوستدار کودک را از وزارت بهداشت دریافت کند. بخش زنان و زایمان در طبقه دوم ساختمان شماره 2 بیمارستان ولیعصر قرار دارد.
اورژانس
اورژانس بیمارستان ولیعصر ناجا از جمله بخش‌های پر رفت و آمد و شلوغ این بیمارستان است. 20 تخت، اتاق CPR، اتاق تریاژ، اتاق عمل و اتاق ایزوله بخش‌های مختلف اورژانس این بیمارستان را تشکیل می‌دهند. در اورژانس این بیمارستان خدماتی همچون احیا قلبی ریوی، پانسمان و تزریق، رسیدگی به مصدومین حوادث مختلف و انجام عمل جراحی اورژانسی انجام می‌گیرد.
 
درمانگاه بیمارستان ولیعصر
نمایی از بخش انتظار و دریافت نوبت درمانگاه بیمارستان ولیعصر

درمانگاه بیمارستان ولیعصر
درمانگاه بیمارستان ولیعصر ناجا در ساختمان جدید، از سال 1393 کار خود را آغاز کرد. این درمانگاه 11 طبقه دارد و امکانات مختلفی همچون بخش‌های تصویر برداری و آزمایشگاهی پیشرفته، دندان پزشکی، سالن پذیرائی، سانل همایش، سالن جلسات و دارو خانه به همراه 18 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در آن به چشم می‌خورد. درمانگاه‌های قلب، عمومی، زنان، کودکان و دندانپزشکی مهم‌ترین بخش‌های این درمانگاه هستند.
بخش پاراکلینکی بیمارستان ولیعصر
بخش پاراکلینیکی بیمارستان ولیعصر ناجا تهران شامل بخش تصویرنگاری، بخش فیزیو تراپی و آزمایشگاه تشخیص طبی است. در بخش تصویر نگاری خدماتی همچون رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، MRI، سنگ شکن و پزشکی هسته‌ای با استفاده از بهترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی ارائه می‌شود. این بخش در طبقه منفی یک ساختمان درمانگاه‌ها قرار دارد.
بخش فیزیوتراپی بیمارستان ولیعصر ناجا در طبقه اول ساختمان شماره دو قرار دارد. در این بخش خدمات لازم برای درمان بیماری‌های ارتوپدی، دستگاه قلب و تنفسی، دستگاه اعصاب، پوستی و سوختگی، کنترل درد و بیماری‌های شغلی ارائه می‌شود. در سال‌های اخیر امکانات مناسبی برای این بخش در نظر گرفته شده است در حال حاضر 19 کابین درمانی به همراه سالن‌های ورزشی و امکانات شاک ویوو، لیزر، مگنت و CPM در اختیار این بخش قرار دارد.
در آزمایشگاه تشخیص طبی و پاتوبیولوژی بیمارستان ولیعصر ناجا انواع آزمایش‌های بیوشیمیایی، هورمونی، هماتولوژی و میکروبیولوژی صورت می‌گیرد. همچنین تشخیص تومورهای خوش خیم و بدخیم سرطانی، تست سیتولوژی و ... نیز در این آزمایشگاه‌ها انجام می‌شود. ساعت کاری این بخش از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر است.
برچسب(ها)

از وقتی یادم میاد خوندن همه چیو دوست داشتم از سر در مغازه ها تا مطالب وبسایت های مختلف. ترجمه چیزایی که میخوندم رو از دوران دانشجویی شروع کردم. از ترجمه مطالب دیگران رسیدم به نوشتن مطالب خودم توی سایت های مختلف و انقدر از این کار لذت میبرم که اصلا نفهمیدم چجوری بیشتر از هزار تا مطلب تو دو سال گذشته نوشتم. هنوز در حال یادگیریم و دوست دارم چیزای جدیدو امتحان کنم.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است ۵ / 4 141 نفر
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.