• اینستاگرام اسمارتیز
  • ویزاکار
  • اکو کمپ کویری متین آباد

بیمارستان قلب تهران

9 اردیبهشت، 1399
9 اردیبهشت، 1399
مدت مطالعه :
مرکز قلب تهران یا بیمارستان قلب تهران، یک مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی دولتی است. از زمان احداث این مرکز درمانی در سال 1380، بیمارستان قلب تهران به عنوان مهم‌ترین قطب علمی پزشکی قلب و عروق در ایران و حتی منطقه شناخته می‌شود. سالانه هزاران نفر از مردم عزیز کشورمان و حتی سایر کشورهای منطقه، به دلیل وجود امکانات درمانی مناسب و حضور پزشکان متخصص نامدار، از خدمات این مرکز درمانی استفاده می‌کنند. در ادامه بیشتر با این بیمارستان و نحوه استفاده از خدمات ارائه شده در آن اشاره خواهیم کرد. با اسمارتیز همراه باشید.
تاریخچه بیمارستان قلب تهران
ایده ساخت این مرکز بزرگ به اواخر دهه 60 شمسی باز می‌گردد. عملیات ساخت مرکز قلب تهران در سال 1371 شروع شد و ضلع شرقی بیمارستان شریعتی تهران را برای ساخت این بیمارستان در نظر گرفتند. سر انجام با توجه به نیاز داخلی کشور به یک مرکز درمانی تخصصی قلب دولتی، بیمارستان قلبت تهران در سال 1380 افتتاح شد. به تدریج با انتقال پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی و به خدمت گرفتن پزشکان متخصص، مرکز قلب تهران به یک مرکز بسیار مجهز برای تشخیص و درمان بیماری‌های قلب و عروق در ایران و حتی در خاورمیانه تبدیل شد. تنها در طی یک دهه و تا سال 1390 بیش از 1.5 میلیون نفر از خدمات این مرکز استفاده کرده‌اند. در سال‌های اخیر با بالا بردن سطح تجهیزات تعداد زیادی از اتباع سایر کشورهای منطقه نیز برای انجام عمل‌های جراحی حساس به این مرکز مراجع می‌کنند.
 
خدمات بیمارستان قلب تهران
 در بیمارستان قلب تهران خدمات تخصصی و فوق تخصصی با بهترین امکانات ارائه می شود
خدمات ارائه شده در بیمارستان قلب تهران
در بیمارستان قلب تهران خدمات تخصصی و فوق تخصصی مختلفی در زمینه‌های پیشگیری، تشخیص و بازتوانی قلبی به مراجعه کنندگان ارائه می‌گردد. خدماتی همچون اورژانس قلب، کلینیک، اکوکاردیوگرافی، تست ورزش، بخش‌های داخلی قلب شامل ccu و pccu، بخش جراحی قلب، جراحی کرونری و ترمیم یا تعویض دریچه قلب، MRI، CTSCAN، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی آنژیو و خدمات آزمایشگاهی از جمله مهم‌ترین خدمات ارائه شده در مرکز قلب تهران هستند. به این ترتیب بیمارستان قلب تهران از لحاظ ارائه خدمات تخصصی در زمره بهترین بیمارستان‌های کشور و حتی منطقه قرار می‌گیرد. سیستم نوبت دهی بیمارستان قلب تهران در این آدرس در دسترس است.
ساعات ملاقات در بیمارستان قلب تهران
در حال حاضر ساعات ملاقات بیماران همه روزه از ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر است. با اینکه فرصت ملاقات 1 ساعته در نظر گرفته شده اما دقت کنید که هر یک از همراهان برای ملاقات بیماران خود 10 دقیقه فرصت دارند. با توجه به حجم بالای مراجعه کنندگان امکان توقف بیشتر از 10 دقیقه در ساعات ملاقات وجود نخواهد داشت. همچنین به دلایل بهداشتی همراهان اجازه آوردن گل و گلدان‌های طبیعی را نخواهند داشت.
آدرس و راه‌های دسترسی به بیمارستان قلب تهران
شماره تلفن بیمارستان قلب تهران: 69-02188029600
آدرس: کارگر شمالی، نبش بزرگراه جلال آل احمد، مرکز قلب تهران
بیمارستان قلب تهران تقریباً در یکی از نقاط مرکزی شهر تهران قرار دارد. با این حال دسترسی به آن از غرب و شمال تهران آسان‌تر است. خیابان کارگر شمالی از جمله خیابان‌های مرکزی تهران است و به دسترسی به این بیمارستان را بسیار ساده‌تر می‌کند. همچنین وجود بزرگراه چمران، جلال آل احمد و کردستان در نزدیکی این بیمارستان از ویژگی‌های مثبت آن محسوب می‌شود. بنابراین راحت‌ترین راه دسترسی به بیمارستان با خودرو شخصی خواهد بود. البته اگر بخواهید از حمل نقل عمومی استفاده کنید نیز گزینه‌های مناسبی برای شما وجود خواهد داشت.
دسترسی با مترو
نزدیک‌ترین ایستگاه مترو تهران به مرکز قلب، ایستگاه مترو میدان انقلاب و ایستگاه حجاب است. از هر دو این ایستگاه‌ها می‌توانید با استفاده از اتوبوس و تاکسی می‌توانید به راحتی به مرکز قلب تهران دسترسی پیدا کنید. همچنین از طریق متروی خط دو و ایستگاه میدان حر نیز امکان دسترسی با اتوبوس به مرکز قلب تهران وجود خواهد داشت.
دسترسی با بی آر تی و اتوبوس
ایستگاه اتوبوس بیمارستان قلب تهران از طریق خط اتوبوس 6301 و 6719 در دسترس خواهد بود. با استفاده از brt1 خط 2501 از میدان امام حسین به سمت آزادی می‌توانید با پیاده شدن در میدان انقلاب از طریق اتوبوس خط 6301 به بیمارستان قلب تهران برسید. همچنین با خط‌های اتوبوس میدان رسالت و هنگام به میدان حر، با خط اتوبوس 6301 مسیر مستقیمی به ایستگاه مرکز قلب تهران وجود دارد. خط 6719 نیز از ایستگاه مترو حجاب امکان دسترسی به مرکز قلب را فراهم می‌کند.
 
جراحی قلب در بیمارستان قلب تهران
بیمارستان قلب تهران، قطب عمل جراحی قلب در ایران و خاورمیانه
دانستنی‌های بیمارستان قلب تهران
بیمارستان قلب تهران یا مرکز قلب تهران در حال حاضر بزرگترین مرکز درمانی دولتی قلب و عروق پس از مرکز قلب شهید رجایی در پایتخت ایران به حساب می‌آید. این بیمارستان در مساحتی در حدود 17 هزار متر مربع ساخته شده و حدود 500 تخت ثابت در آن وجود دارد. از ویژگی‌های این بیمارستان می‌توان به 250 تخت مجهز به دستگاه پایش قلب اشاره کرد. وجود 4 بخش بستری عادی، اورژانس، 4 بخش CCU، 2 بخش ICU، 2 بخش PICU، بخش VIP و سایر امکانات مانند باند فرود بالگرد و امکانات پاراکلینیکی مناسب باعث شده تا این بیمارستان امکانات و تجهیزات مناسبی برای مراجعه کنندگان داشته باشد.
راهنمای مراجعه به بیمارستان قلب تهران
روزانه تعداد زیادی بیمار و افرادی که قصد ملاقات دارند به بیمارستان قلب تهران مراجعه می‌کنند. در اینجا سعی می‌کنیم نگاهی به بخش‌های مختلف بیمارستان داشته باشیم و اطلاعات مفیدی در مورد هر بخش در اختیار شما قرار دهیم.
اورژانس بیمارستان قلب تهران
اورژانس بیمارستان قلب تهران در طبقه همکف و ضلع جنوبی این مرکز قرار گرفته است و از درب اصلی و ورودی جنوبی می‌توان به آن دسترسی پیدا کرد. بخش‌های مختلفی همچون واحد تریاژ ، اتاق معاینه بیماران، اتاق نوار قلب، پذیرش و صندوق در این قسمت از بیمارستان قرار گرفته‌اند. اگر قصد بستری شدن در بیمارستان را داشته باشید باید وارد اورژانس شده و شرایط شما توسط پزشک در اتاق معاینه اورژانس بررسی شود.
 
درمانگاه بیمارستان قلب تهران
در درمانگاه بیمارستان قلب تهران انواع مختلفی از خدمات به مردم ارائه می شود.
درمانگاه‌های بیمارستان قلب تهران
کلینک مرکز قلب، کلینیک پیس میکر، اتاق تست ورزش و اکو کاردیوگرافی 4 درمانگاه مهم بیمارستان قلب تهران را تشکیل می‌دهند. پزشکان معالج در کلینیک‌ها شرایط بیماران را بررسی می‌کنند و در صورت نیاز بیمار به اتاق تست ورزش یا بخش اکوکاردیوگرافی فرستاده خواهند شد.
بخش‌های داخلی قلب
بخش‌های CCU و Post CCU در مجموع بخش‌های داخلی قلب مرکز قلب تهران را تشکیل می‌دهند. در این بخش‌ها امکانات مناسبی برای نگهداری از بیماران با شرایط ویژه فراهم شده است. در ادامه به بررسی این بخش‌ها می‌پردازیم.
بخش‌های CCU
در مجموع 4 بخش CCU در بیمارستان قلب تهران وجود دارد. در این بخش‌ها 12 اتاق یک تخته مجهز به امکانات مانیتورینگ و سایر امکانات مورد نیاز برای نگهداری از بیماران وجود دارد. بخش CCU دارای یک راه روی ملاقات است که اجازه ملاقات روزانه از ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر را فراهم می‌کند.
بخش‌های PCCU
دو بخش Post CCU در طبقه 5 بیمارستان قلب تهران قرار گرفته‌اند. در این دو بخش مجموعاً 24 تخت برای نگهداری بیماران در نظر گرفته شده است. بعد از این که وضعیت بیمار به ثبات نسبی رسید و دیگر نیازی به سیستم مانیتورینگ وجود نداشت، بیماران از بخش CCU خارج شده و به بخش PCCU منتقل می‌گردند. سپس با حاصل شدن بهبودی کامل از این بخش مرخص می‌شوند.
بخش‌های جراحی قلب
بخش جراحی قلب بیمارستان قلب تهران با انجام نزدیک به 4000 جراحی قلب در سال از جمله مهم‌ترین مراکز جراحی قلب ایران است. وجود پزشکان متخصص به همراه تجهیزات به روز باعث شده تا نرخ موفقیت در عمل‌های جراحی در این مرکز از آمارهای جهان بسیار بالاتر باشد. در مجموع 7 اتاق عمل با آخرین تجهیزات و امکانات پزشکی در این بیمارستان وجود دارند که انواع جراحی‌های کرونری و ترمیم یا تعویض دریچه قلب در آن‌ها صورت می‌گیرد. همچنین تعدادی از پیچیده‌ترین خدمات جراحی‌های قلب همچون بازسازی ریشه آئورت در این مرکز انجام می‌پذیرد.
بخش رادیولوژی و تصویربرداری
برای تشخیص هرچه دقیق‌تر مشکلات بیماران، یکی از مجهزترین بخش‌های تصویر برداری و رادیولوژی در بیمارستان قلب تهران دایر شده است. ام آر آی، سی تی اسکن، رادیولوژی، سونوگرافی و سی تی آنژیو مهم‌ترین امکانات بخش رادیولوژی و تصویر برداری بیمارستان قلب تهران را تشکیل می‌دهند. امکانات پیشرفته‌ای همچون دستگاه MRI با قدرت 5.1  تسلا، دستگاه CTSCAN اسپیرال به همراه دستگاه پیشرفته مولتی دتکتور و زیمنس، دستگاه رادیولوژی Swissray، دستگاه‌های سونوگرافی ثابت و پرتابل امکان تشخیص به موقع و دقیق را برای پزشکان متخصص فراهم می‌کنند.
سی تی آنژیو
از جدیدترین روش‌های تشخیصی برای بررسی شریان‌های مختلف، استفاده از دستگاه سی تی آنژیو است. در حال حاضر تنها دو دستگاه سی تی آنژیو در سراسر ایران وجود دارند. با استفاده از این دستگاه به جای استفاده از آنژیو معمولی که مشکلات گوناگونی به همراه دارد، می‌توان با دقت بسیار بالاتری وضعیت شریان‌های کرونری قلب را بررسی کرد.
برچسب(ها)

از وقتی یادم میاد خوندن همه چیو دوست داشتم از سر در مغازه ها تا مطالب وبسایت های مختلف. ترجمه چیزایی که میخوندم رو از دوران دانشجویی شروع کردم. از ترجمه مطالب دیگران رسیدم به نوشتن مطالب خودم توی سایت های مختلف و انقدر از این کار لذت میبرم که اصلا نفهمیدم چجوری بیشتر از هزار تا مطلب تو دو سال گذشته نوشتم. هنوز در حال یادگیریم و دوست دارم چیزای جدیدو امتحان کنم.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است ۵ / 3.6 192 نفر
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.