چگونه ویزای لهستان را بگیرم؟

امیرحسین سربیشه 19 تیر، 1398
مدت مطالعه :

برای سفر به لهستان باید ویزا لهستان بگیرید. برخی می‌گویند لهستان آسان‌ترین ویزای شنگن را می‌دهد و برخی دیگر از سختی‌های گرفتن ویزای شنگن گله می‌کنند. گرفتن ویزا، چه آسان و چه سخت، مهم نیست، چون باید کشور فیلم‌سازان معناگرا را دید و پیراشکی معروف‌شان را هم امتحان کرد.

 

ویزای توریستی لهستان

لهستان جزو کشورهایی است که توافق‌نامه شینگن را امضا کرده است و برای کسانی که قصد سفر تفریحی به این کشور دارند، ویزا لهستان صادر می‌شود. این ویزا برای سفرهایی‌ست که مقصد اصلی شما لهستان یا بیشترین اقامت‌تان در آن باشد. اولین قدم برای گرفتن ویزای لهستان ثبت‌نام آنلاین و گرفتن وقت است. پس از تعیین وقت شما برای انگشت‌نکاری به سفارت لهستان می‌روید. پس از آن در صورت درخواست سفارت باید برای مصاحبه آماده شوید. جواب ویزای شما تا دو هفته کاری می‌آید و شما بستگی به پرونده‌تان از دو هفته تا 90 روز می‌توانید در لهستان اقامت داشته باشید.

 

برای گرفتن ویزا این چند نکته را فراموش نکنید

1. فقط ترجمه شناسنامه و کارت ملی باید توسط دادگستری تایید شود
2. دو الی سه ماه زودتر کار اخذ ویزا لهستان را انجام دهسد چون سفارت بسیار شلوغ است.
3. سفارت ممکن است از شما درخواست مصاحبه حضوری کند و شما باید برای مضاحبه حاضر باشید.
4. از فرم‌ها پرینت داشته باشید و با خودکار آبی پرشان کنید
5. وقت سفارت لهستان کنسلی ندارد و باید در زمان تعیین شده در سفارت حضور داشته باشید.
6. برای هر نفر باید فرم جدا پر کنید.

برای دریافت ویزای توریستی لهستان چه مدارکی لازم دارم؟

برای گرفتن ویزا لهستان لازم است این مدارک را داشته باشید و در زمان تعیین شده در سفارت حاضر باشید.
1. ثبت‌نام آنلاین و پر کردن فرم درخواست ویزا و فرم ویزا شنگن
2. اصل گذرنامه و کپی آن
⊕ دو صفحه خالی در پاسپورت
⊕ اعتبار گذرنامه در تاریخ برگشتتان از جمهوری چک، باید بیش از 3 ماه باشد.
3. یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5 زمینه سفید
⊕ صورت و گوش‌ها باید 80 درصد عکس را تشکیل دهند
⊕ 
قدیمی‌تر از 6 ماه نباشد.
4. اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات آن (ترجمه با مهر وزارت دادگستری)
5. رزور بلیت رفت و برگشت
6. تاییدیه رزرو هتل (واچر)
7. 
بیمه با پوشش دادن حداقل 30,000 یورو برای کل مدت روادید درخواستی با ذکر منطقه جغرافیایی تحت پوشش.
8. اسناد تمکن مالی و وضعیت شغلی
⊕ کارمندان: ترجمه انگلیسی قرارداد رسمی، پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما برای بر خروج از کشور
⊕ تجار: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی کشور و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی
⊕ مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، پرینت گردش حساب بانکی 6 ماه گذشته
⊕ بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی 6 ماه گذشته

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی لهستان چقدر است؟

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
توریستی عادی 90 روزه  14 روز کاری حدود 60 دلار

برای افراد بین 6 تا 12 سال 35 دلار و برای افراد زیر 6 سال ویزا رایگان صادر می‌شود.

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری لهستان در ایران کجاست؟

  • نشانی: تهران، بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک 2
  • سایت سفارت: teheran.msz.gov.pl/en
  • ایمیل: teheran.amb.sekretariat@msz.gov.pl
  • تلفن: 4-88787262-021
  • فکس: 88788774-021
  • سفارت‌خانه از یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت 9 تا 13 باز است.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
برچسب مطالب
امیرحسین سربیشه

از گذاشتن پست تو فروم‌ها شروع کردم. 12 سالم بود که در دوره‌های خبرنگاری یونیسف یاد گرفتم چگونه بنویسم. بعد تو مجله‌های مختلف شروع به کار کردم و دست سرنوشت من رو به اینجا رسوند. در کنار نوشتن، همیشه از دیدن فیلم لذت می‌بردم، به همین دلیل شروع کردم زیرنویس زدن و شدم AmirDW.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.