کرونا 50 میلیون شغل در صنعت گردشگری را به خطر انداخته است

12 خرداد، 1399
12 خرداد، 1399
مدت مطالعه :
با همه‌گیر شدن کرونا ویروس یا همان کووید-19 (COVID-19) در سراسر جهان، شورای جهانی مسافرت و گردشگری (World Travel & Tourism Council) اعلام کرده که تا 50 میلیون شغل مرتبط با صنعت جهانگری و مسافرت در معرض خطر هستند. در ادامه با اسمارتیز همراه باشید تا از جزئیات این خبر مطلع شوید.
گلوریا گوئِوارا (Gloria Guevara)، رئیس و مدیرعامل شورای جهانی مسافرت و گردشگری در بیانیه‌ای گفت در زمان مناسب، این شورا و واحد خصوصی جهانی آماده کمک به دولت‌ها و کشورها برای بازیابی از این وضعیت است.
آمار و ارقام شورای جهانی مسافرت و گردشگری که بیانگر آمار گردشگری و مسافرت جهانی واحدهای خصوصی است، نشان می‌دهد که گردشگری جهانی در سال 2020 ممکن است به مقدار 25 درصد تحت‌تاثیر ویروس کرونا قرار گیرد. این مقدار معادل با 3 ماه ضرر در گردشگری جهانی به حساب می‌آید. این وضعیت متعاقباً کاهش شغل در این حوزه را بین 12 تا 14 درصد به دنبال خواهد داشت.
خلوتی شهرها در اثر کرونا
ایتالیا از کشورهایی است که صنعت گردشگری‌اش به خاطر کرونا دچار مشکل بزرگی شده.
همه‌گیر شدن کویید-19 در مجموع تهدید بالقوه‌ای برای صنعت جهانگردی، افرادی که در این صنعت شاغل هستند و مسافرانی که عزم سفر کرده بودند به حساب می‌آید. گوئِوارا در ادامه صحبت‌های خود اضافه کرد که صنعت گردشگری و مسافرت توان غلبه بر این مشکل پیش‌آمده را دارد و با اتخاذ تمهیدات لازم برای از بین بردن کووید -19، از این وضعیت با قدرت گذر خواهد کرد و در آینده شرایط بهتری را تجربه می‌کند.
راهکارهای شورای جهانی گردشگری برای مقابله با کرونا
درپی مشورت‌های مفصل با سایر سازمان‌های مسافرتی و گردشگری، شورای جهانی مسافرت و گردشگری درخواست انجام تهمیداتی را برای بازیابی سریع این صنعت پس از برطرف شدن همه‌گیری دارد. این درخواست‌ها شامل:
  1. ساده‌تر کردن فرایند مسافرت با حذف یا آسان‌سازی تشریفات ویزا در حد ممکن، کاهش هزینه‌ها و بهینه‌کردن فرایند ویزا در صورت امکان، قبول ویزاهای دیگر و معرفی فناوری‌های جدید برای سفری راحت و مطمئن
  2. اطمینان خاطر حاصل‌کردن از حذف یا کاهش محدودیت‌های غیرضروری در فرودگاه‌ها و بنادر، شامل حذف موقت قانون (80-20 slot policy)، مقرر کردن سیاست‌هایی در بندرگاه‌ها و اعمال ویزای کاری با شرایط آسان به‌خصوص برای مهماندارها و عوامل تورهای مسافرتی
  3. ساده‌سازی سیاست‌های مالی، کاهش و حذف مالیات‌‌هایی که هزینه‌های سفر مسافران را افزایش می‌دهد (برای نمونه هزینه‌های بار مسافران هوایی و دیگر خدمات فرودگاه‌ها،‌ بنادر و مالیات‌های مهمانداران در سرتاسر دنیا)
  4. معرفی عوامل مشوق و تسکین‌دهنده برای پشتیبانی از ادامه به کار شرکت‌های متوسط و نیمه‌متوسطی که آثار منفی بیشتری از ویروس کرونا به آنها وارد شده و زمان بیشتری برای بازیابی نیاز دارند.
  5. پشتیبانی پایانه‌ها، افزایش بودجه و اختصاص منابع برای تبلیغات، بازاریابی و تولید محصول در زمانی که پایانه‌ها دوباره آمادگی پذیرش مسافر را داشتند.
شورای جهانی مسافرت و گردشگری در پایان به اهمیت همکاری قدرتمند شرکت‌های خصوصی و عمومی و همکاری بیشتر در ابعاد جهانی برای واکنش‌ نشان‌دادن و غلبه بر مشکلاتی که واحد‌های گردشگری در مدیریت و بازیابی از کووید – 19 نیاز دارند، تأکید کرد.
پیش از این اعلام شده بود ویروس کرونا به شرکت‌های هواپیمایی، ضرری 250 میلیارد دلاری وارد کرده است. این روزها باند فرودگاه به پارکینگ هواپیماها تبدیل شده است.
برچسب(ها)
امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.