سرای سنتی هاتف اصفهان

30 آذر، 1398
23 فروردین، 1400
مدت مطالعه: 5 دقیقه
سرای سنتی هاتف اصفهان در خیابان هاتف اصفهان قرار گردفته است. نام این سرای به جا مانده از اواخر دوران قاجار را می‌توان سرای رنگ‌ها گذاشت. تمام اتاق‌ها رنگ‌های خاص خود را دارند و علاوه بر این در معماری و طراحی بنا نیز رنگ‌ها بیش از هر چیزی خود نمایی می‌کنند. سرای سنتی هاتف سال 1397 بعد از مرمت و بازسازی میزبان گردشگران و مسافرانی که به اصفهان سر می‌زنند شد. محیط بهشتی این مجموعه تاریخی و نزدیکی آن به میدان نقش جهان سبب شده تا تعداد بازدیدکنندگان آن هر سال بیشتر شود.
داستان سرای سنتی هاتف
این خانه تاریخی مدت‌ها‌ست که در خیابان هاتف قرار دارد و حتی نام خیابان را نیز از روی این بنای سنتی برداشته‌اند. با این حال وضعیت بنا چندان تعریفی نداشت و رو به نابودی بود. در سال 1396 سازمان میراث فرهنگی اصفهان تصمیم گرفت تا وضعیت خانه‌های تاریخی اصفهان را سر و سامان دهد و از ظرفیت آن‌ها برای جذب گردشگران استفاده کند. نتیجه این شد که سرای هاتف دوباره جان گرفت و تبدیل به این سرای رنگارنگی شد که می‌بینید.
آدرس:
اصفهان، خیابان هاتف، جنب پمپ بنزین هاتف، کوچه شماره 2، پلاک 66
راه_دسترسی:
خیابان هاتف از خیابان‌های معروف و اصلی اصفهان است و دسترسی به آن چندان سخت نیست. برای دسترسی به خیابان هاتف کافی‌ست تا خود را به میدان امام علی برسانید. از شرق، غرب و شمال اصفهان راه‌های مختلفی برای رسیدن به این میدان اصلی شهر وجود دارد. بعد از پیدا کردن پمپ بنزین هاتف راهی تا اقامتگاه نخواهید داشت. از میدان نقش جهان نیز می‌توانید مسیر خیابان حافظ را در پیش بگیرید و از طریق خیابان قائدان خود را به سرای هاتف برسانید. فاصله سرای هاتف تا میدان نقش جهان تنها 600 متر است و از راه آهن، فرودگاه و ترمینال اتوبوسرانی اصفهان نیز کمتر از 30 دقیقه با تاکسی فاصله دارید.
ساعت ورود:
از ساعت 14 هر روز
ساعت خروج: 
تا ساعت 12 هر روز

مشخصات کلی اقامتگاه

سرای سنتی هاتف دارای بنای آجری یک طبقه است. به همین علت پله‌های زیادی در این اقامتگاه وجود ندارد و دسترسی به همه اتاق‌ها آسان است. این اقامتگاه مجموعاً 9 اتاق دارد که در اطراف حیاط با صفای آن قرار گرفته‌اند. همه اتاق‌ها دارای تخت، سرویس بهداشتی فرنگی و حمام اختصاصی هستند. علاوه بر این سرویس بهداشتی ایرانی نیز به صورت عمومی در محوطه اقامتگاه قرار دارد. با وجود معماری سنتی، امکانات مدرنی مانند شوفاژ و کولر آبی برای رفاه حال مسافران فراهم شده‌اند. رنگ هر اتاق با اتاق دیگر تفاوت دارد و البته وضعیت تخت‌های دوبل و سینگل نیز در اتاق‌ها متفاوت است. اتاق شاه نشین بزرگ‌ترین اتاق در میان اتاق‌های مجموعه محسوب می‌شود و ظرفیت کل اقامتگاه 30 نفر است.
نقاط قوت
  • دسترسی به اماکن تاریخی اصفهان
  • قیمت گذاری بر حسب اتاق نه افراد
  • اینترنت رایگان
  • دسترسی به پارکینگ‌های بزرگ
  • معماری سنتی و تخت‌های سنتی در حیاط
  • خشکشویی
نقاط ضعف
  • نبود یخچال و کمد در اتاق‌ها
نحوه رزرو

امکانات برای سرو غذا

صبحانه برای همه اتاق‌ها رایگان است که البته شامل چای و پنیر معمولی می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنم صبحانه‌های تخصصی این مجموعه که با نون تازه‌ای که درون خود مجموعه پخت شده سرو می‌شوند را امتحان کنید. برای سایر وعده‌های غذایی نیز می‌توانید به سراغ غذاهای محلی و سنتی خوش‌مزه اصفهانی در رستوران سنتی هاتف بروید که در درون مجموعه قرار دارد. سرو غذا روی میزهای سنتی وسط حیاط با صفای سرای هاتف لذتی وصف ناشدنی است. علاوه بر این شرب سرای سنتی، کافی شاپ و چای سرای سنتی نیز در مجموعه هاتف قرار دارند که به شدت امتحان نوشیدنی‌های سنتی آن‌ها را توصیه می‌کنم.

امکانات برای سوغاتی

درون اقامتگاه فروشگاه سوغاتی وجود ندارد. نگران پیدا کردن سوغاتی‌های اصفهان نباشید چون تا دلتان بخواهد محل فروش صنایع دستی و سوغاتی‌های اصفهانی در اطراف سرای سنتی هاتف اصفهان قرار دارد. این منطقه از شهر همواره پر از گردشگر است و فاصله‌ای نیز با بازار و میدان نقش جهان ندارد. به همین دلیل در هر سو فروشگاه‌های سوغاتی را پیدا می‌کنید.
قوانین و نکات
اقامت برای کودکان زیر 3 سال رایگان و برای کودکان 3 تا 8 سال نیم بها
پذیرش خانم مجرد تنها با مدارک شناسایی معتبر
پذیرش زوج با صیغه نامه دارای مهر برجسته
ممنوعیت به همراه داشتن حیوانات خانگی
اگر تعداد مهمان‌ها از ظرفیت اتاق کمتر باشد محاسبه به ازای هر نفر 150 هزار تومان خواهد بود

آدرس‌ها و راه‌های دسترسی
آدرس:

راه دسترسی:

مشخصات کلی اقامتگاه

نقاط قوت
نقاط ضعف

نحوه رزرو

امکانات عمومی

اینترنت در اتاق
پارکینگ
حمام
روم‌سرویس
سیستم گرمایش و سرمایش

امکانات برای سرو غذا

امکانات برای سوغاتی

قوانین و نکات

برچسب(ها)
موقعیت(ها)

از وقتی یادم میاد خوندن همه چیو دوست داشتم از سر در مغازه ها تا مطالب وبسایت های مختلف. ترجمه چیزایی که میخوندم رو از دوران دانشجویی شروع کردم. از ترجمه مطالب دیگران رسیدم به نوشتن مطالب خودم توی سایت های مختلف و انقدر از این کار لذت میبرم که اصلا نفهمیدم چجوری بیشتر از هزار تا مطلب تو دو سال گذشته نوشتم. هنوز در حال یادگیریم و دوست دارم چیزای جدیدو امتحان کنم.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.