چگونه ویزای ویتنام را بگیرم؟

گلنوش بهزادنیا 13 اردیبهشت، 1398
مدت مطالعه :

سفر به ویتنام شوکه‌تان می‌کند؛ مردم خونگرم و مهربان، طبیعتی که شاید پس از سفرتان تا مدت‌ها درباره‌اش صحبت کنید و سواحلی آرام که شاید مثلش را هیچ جا پیدا نخواهید کرد؛ اما با همه‌ی این تعاریف برای سفرتان نیاز به ویزا دارید. ما اینجا مدارکی را که باید در اختیار سفارت قرار دهید را برایتان می‌نویسیم.

ویزای توریستی ویتنام

ویزای توریستی ویتنام به این معناست که شما اجازه کار و اقامت بیشتر از موعد را ندارید.


برای گرفتن ویزا این چند نکته را فراموش نکنید

1. ایرانیان برای اخذ ویزا توریستی فقط می‌توانند به صورت عادی اقدام کنند.

برای دریافت ویزای توریستی ویتنام چه مدارکی لازم دارم؟

1. پر کردن فرم درخواست ویزا (از اینجا دانلود کنید.)
2. گذرنامه با 7 ماه اعتبار
3. اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی
4. دو قطعه عکس 4*3 با زمینه سفید
5. تمکن مالی برای هر نفر حداقل 12 میلیون تومان
6. گواهی اشتغال به زبان انگلیسی
7. رزرو قطعی هتل و پرواز

* مواردبالا، مدارک اصلی برای اخذ ویزا توریستی ویتنام محسوب می‌شوند اما مشاهده شده گاهی‌اوقات مدارک دیگری هم خواسته می‌شود که شما باید آن را به سفارت برسانید.

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی ویتنام چقدر است؟

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
توریستی عادی 30 روزه  بیش از 20 روز کاری حدود 130 دلار

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری ویتنام در ایران کجاست؟

  • نشانی: خیابان ولیعصر، خ مقدس اردبیلی، خ پسیان، خ اکبری، خ مردانی، خ اردیبهشت شرقی، پلاک 6
  • تلفن: 22411670_021

سفارت‌خانه روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت 9 صبح الی 16:30 باز است.

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
برچسب مطالب
گلنوش بهزادنیا

اولش با روزنامه‌نگاری شروع کردم؛ اینکه چی شد و چه جوری شد، بماند. از نوشتن لذت می‌برم و علاقه‌ام به روزنامه‌نگاری باعث شد برم سر منشا این رشته بخونم؛ علوم ارتباطات‌اجتماعی. عاشق سفرم چون می‌تونی تجربه کنی. علاقه‌مندی‌هام زیاده مثل کتاب خوندن، فیلم دیدن و گوش دادن به موسیقی....

امتیاز دهید 1 دیدگاه
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
ندا پرورش

افتضاااااااااااحه سایتتون