چگونه ویزای سوئیس را بگیرم؟

احمد شریفی 17 فروردین، 1398
مدت مطالعه :

ویزای سوئیس از مواردی است که برای سفر به این کشور به آن نیاز دارید. سوئیس جزو کشورهای شینگن است و برای سفر به این کشور با هدف گردشگری، باید ویزای شینگن توریستی بگیرید. در ادامه با اسمارتیز همراه باشید تا با مراحل و مدارک لازم برای اخذ ویزای سوئیس (توریستی) آشنا شوید.

ویزای توریستی سوئیس

پذیرش درخواست اخذ ویزای سوئیس برای ایرانیان توسط شرکت VFS Global انجام می‌شود. شهروندان کشورهای غیرشینگن مثل ایران با گرفتن ویزای توریستی این کشور می‌توانند هر 180 روز، 90 روز در این کشور بمانند.


برای گرفتن ویزای سوئیس این چند نکته را فراموش نکنید

1. اعتبار ویزای توریستی سوئیس 90 روز است.
2.  مدارک سفر شما در روزی که قصد ترک سوئیس را دارید، باید حداقل 3 ماه اعتبار داشته باشد.
3. گذرنامه‌تان باید معتبر باشد و حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.

برای دریافت ویزای توریستی سوئیس چه مدارکی لازم دارم؟

ویزای توریستی سوئیس برای کسانی صادر می‌شود که با هدف تفریح و گذراندن تعطیلات به این کشور سفر می‌کنند.
مدارک ویزای توریستی سوئیس شامل موارد زیر است و برای اخذ ویزای این کشور باید مراحل زیر را طی کنید.

1. فرم ویزای سوئیس که توسط متقاضی یا قیم او پر شده باشد. اگر سن متقاضی زیر 18 سال باشد، پدر و مادر باید فرم را امضا کنند و یکی کپی از پاسپورت‌های امضا شده‌شان را هم اضافه کنند. (دانلود فرم ویزای سوئیس)
2. تمام مدارک باید به انگلیسی، آلمانی فرانسوی یا ایتالیایی ترجمه شده باشند و تمام کپی‌ها باید در قطع A4 باشند.
3. 2 قطعه عکس رنگی 3.5 در 4.5 سانتی‌متر ب پس‌زمینه روشن که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد. تمام صورت باید در عکس مشخص باشد.
4. گذرنامه و یک کپی از تمام صفحات مرتبط (صفحات 2 و 3، صفحاتی که در آن‌ها ویزای قدیمی شینگن، بریتانیا، امریکا و کانادا مربوط به 5 سال گذشته چسبانده شده باشد)
5. ترجمه شناسنامه
6. گواهی موجودی فعلی حساب/حساب‌های بانکی و گزارش گردش مالی 3 ماه اخیر به زبان انگلیسی
7. ترجمه سند ملک (در صورت وجود)
8. ترجمه پروانه کسب و گواهی ثبت شرکت یا کارت بازرگانی (برای صاحبان مشاغل)
9. ترجمه گواهی و مستمری بازنشستگی
10. گواهی اشتغال به کار که در آن سمت، تاریخ استخدام، حقوق، هدف و تاریخ مرخصی ذکر شده باشد.
11. گواهی کسب، نظام پزشکی، وکالت و … برای مشاغل این چنینی
12. تایید رزرو هتل
13. کپی رزرو بلیط برگشت
14. برنامه سفر جزئی کل سفر
15. بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30هزار دلار معتبر در زمان اقامت و در کل کشورهای شینگن
16. افراد زیر 18 سال در صورت سفر بدون همراه یا با یکی از والدین، باید نامه‌ی رضایت والد/والدین که توسط دفتر اسناد رسمی صادر تایید شده باشد، ارائه کنند.
17. دانش‌آموزان و دانشجویان باید نامه‌ای از مدرسه یا دانشگاه ارائه کنند که نشان دهد دانش‌آموز/دانشجو هستند.

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی سوئیس چقدر است؟

برای درخواست ویزای توریستی سوئیس باید 60 یورو برای ویزا و 26.5 یورو برای خدمات پرداخت کنید؛ بنابراین قیمت ویزای سوئیس از نوع توریستی، 86.5 یورو است.

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
توریستی عادی 90 روزه  14 روز کاری 86.5 یورو

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری سوئیس در ایران کجاست؟

سفارت سوئیس در تهران

  • نشانی: تهران، الهیه، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک 2
  • روزهای کاری: یکشنبه تا پنجشنبه
  • ساعات کاری:
    سفارت: 8 تا 12
    بخش ویزا: 9 تا 10
  • تلفن: 02122008333

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
برچسب مطالب
احمد شریفی

برق و ICT خوندم. وبلاگ‌نویسی رو دوست دارم و خوندن وبلاگ هم جزو علائقمه. به صورت خیلی آماتور کوهنوردی می‌کنم و مسابقات بسکتبال NBA رو هم دنبال می‌کنم. مثل خیلی از مردم موسیقی گوش می‌دم و فیلم می‌بینم. تکنولوژی، کتاب و پادکست هم برام جذابه.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.