اخذ ویزای کره جنوبی

مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا کره جنوبی

فرزانه سروی 12 اردیبهشت، 1397
مدت مطالعه :

اخذ ویزای کره جنوبی کمی متفاوت از اخذ ویزای سایر کشورها است و شما نمی‌توانید شخصاً برای دریافت آن اقدام کنید. برای ورود به کره جنوبی باید گذرنامه‌ای معتبر، صادر شده توسط سفارت کره یا دفاتر کنسولی در کشور خود داشته باشید. دریافت ویزای توریستی کره جنوبی فقط از طریق آژانس‌های مسافرتی که مشخصات آن در سایت سفارت آمده قابل انجام است. خوشبختانه مجموعه ما با همکاری شرکت ایران‌دوستان، کارگزار رسمی اخذ ویزای کره جنوبی در لیست سفارت قرار دارد و می‌توانید از طریق تماس با ما تمام مراحل اخذ ویزا را به ما بسپارید.

نکته: موجودی حساب بانکی شما تاثیر زیادی در دریافت ویزا کره جنوبی دارد پس تا حد امکان موجودی حساب خود را افرایش دهید. هنگام ورود به کره حتما برگه رزرو هتل را همراه داشته باشید زیرا مامورین مرزی کره رزرو هتل شما را با هتل چک می کنند و در صورت نداشتن رزرو امکان دارد از ورود شما به کشور کره جنوبی جلوگیری نمایند.

اخذ ویزا

مراحل اخذ ویزای توریستی کره جنوبی توسط اسمارتیز

1- تماس با کارشناسان اسمارتیز و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 7 تا 10 روز کاری (با توجه به نوع ویزا) و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای کره جنوبی با اسمارتیز

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی کره جنوبی برای هر نفر 250 دلار و هزینه‌ی ویزای فوری 300 دلار است.

زمان تحویل ویزای کره جنوبی

نتیجه‌ی درخواست ویزای کره جنوبی بعد از 7 تا 10 روز کاری اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کره جنوبی

1. پر کردن فرم ویزای کره جنوبی

2. نامه تعهد ایران دوستان

3. برنامه سفر (برنامه سفر باید دقیق باشد)
* برنامه سفر نباید مبهم باشد زیرا دلیل ریجکت شدن خیلی از ویزاها قانع کننده نبودن برنامه سفر بوده است.

4. اصل و کپی صفحه اول گذرنامه (گذرنامه باید بیش از 7 ماه اعتبار داشته باشد.)

5. دو قطعه عکس رنگی 4*3
* عکس‌ها باید تمام رخ، با زمینه سفید، بدون عینک، بدون لبخند و حتماً جدید باشند. در عکس کاملا به روبرو نگاه کنید.

6. ترجمه انگلیسی شناسنامه و کارت ملی

7. ارائه کپی از ویزاهای معتبر
* مثلاً اگر قبلاً ویزای شنگن داشته‌اید کپی آن را همراه با مدارک ارائه دهید.

8. روزنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه انگلیسی

9. گواهی تمکن حساب بانکی (مبلغ آن بسته به مدارک متغیر است)

10. ضمانت‌نامه بانکی یا چک رمزدار بابت بازگشت از سفر در وجه شرکت اقدام کننده ویزا
* مبلغ چک بسته به مدارک شما متغیر است.

11. رزرو قطعی هتل الزامی است.
* برای دریافت ویزا کره جنوبی شما نیازمند به رزرو قطعی هتل (واچر هتل) هستید. فقط فراموش نکنید این رزرو را از سایت بوکینگ انجام ندهید چون عموماً رزرو هتل‌ها در بوکینگ قطعی نیستند.

نکات مهمی که برای گرفتن ویزای کره جنوبی باید به آن توجه داشته باشید:

1- چنانچه زوج هستید یا قصد سفر به صورت خانوادگی را دارید ارائه کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه اعضاء و کپی سند ازدواج برای همسر ضروری است.

2- ویزای یک ماهه توریستی 3 ماه اعتبار دارد.

3- مدت زمان اخذ ویزا 7 تا 10 روز کاری می‌باشد.

4- مدارک دریافتی و هزینه ویزا (دلار آمریکا) بصورت نقدی موقع تحویل مدارک دریافت و تحویل سفارت داده می‌شود و غیر قابل بازگشت است.

5- ممکن است علاوه بر مدارک قید شده جهت اخذ ویزای کره جنوبی بسته به تشخیص بخش کنسولی سفارت و نوع ویزای متقاضی، مدارک دیگری نیز درخواست شود.

6- موجودی حساب بانکی شما تاثیر زیادی در دریافت ویزا کره جنوبی دارد پس تا حد امکان موجودی حساب خود را افرایش دهید.

7- هنگام ورود به کره حتما برگه رزرو هتل را همراه داشته باشید زیرا مامورین مرزی کره، برگه رزرو هتل را با هتل چک می‌کنند و در صورت نداشتن رزرو امکان دارد از ورود شما به کشور کره جنوبی جلوگیری نمایند.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق اسمارتیز، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، برای گرفتن ویزای کره جنوبی نیازی به حضور شما در سفارت نیست.

چرا ویزای توریستی کره جنوبی با اسمارتیز؟

برای اخذ ویزای کره جنوبی نمی‌توانید به تنهایی اقدام کنید و حتما‍ً باید از طریق آژانس‌های طرف قرارداد با سفارت کره جنوبی باشد. خوشبختانه اسمارتیز کارگزار رسمی در سایت سفارت کره جنوبی است.

با خیال راحت‌ می‌توانید به سایر کارهای سفرتان برسید و در زمان شما صرفه‌جویی می‌شود.

شما فقط مدارک را تحویل می‌دهید و پر کردن فرم‌ها و انجام سایر مراحل به عهده ما خواهد بود.

اسمارتیز از ابتدا و در تمام مراحل اخذ ویزای کره جنوبی شما را در جریان روند دریافت ویزای‌تان قرار می‌دهد.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی کره جنوبی:


آدرس سفارت‌خانه کره‌جنوبی در ایران کجاست؟

سفارت‌خانه کره‌جنوبی در تهران

میدان ونک، خیابان شیخ بهائی شمالی، کوچه دانشور غربی، شماره 2
روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)
ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر
تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری
تلفن: 4-88054900 ( 021)
فکس:  88054899 ( 021)
صندوق پستی: 3581-11155


[تعداد: 22    میانگین: 4.3/5]
برچسب مطالب
فرزانه سروی

کارگردانی انیمیشن خوندم و شیفته‌ی کتاب‌های دن براوون‌ام. عاشق یادگیری‌ام و از آموزش دانسته‌هام لذت می‌برم. همیشه برای پیدا کردن راه‌حل‌های تازه و جدید آماده‌ام و با یکنواختی جور نیستم. کمک به دیگران و مفید بودن قشنگ‌ترین حس برامه. حساسیت ندارم چه کاری بهم سپرده می‌شه اما برام خیلی مهمه اون کار دقیق و درست انجام بشه. تیراندازی جزو علاقه‌هامه و دارم سعی می‌کنم به سطح حرفه‌ای برسم.

امتیاز دهید 38 دیدگاه
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اسماعیل

من میخام برم کره پول دادم به یه مسافر پران ریجکت شدم البته نمیدونم راست میگه یا نه شما میتونید برام ویزا بگیریدهرچقدر هزینه اش باشه میدم

اسماعیل
من میخام برم کره پول دادم به یه مسافر پران ریجکت شدم البته نمیدونم راست میگه یا نه شما میتونید برام ویزا بگیریدهرچقدر هزینه اش باشه میدم
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز اگر رابط شما از طریق سفارت اقدام کرده باشه ریجت شدن رو به دو حالت اطلاع می‌دن. یا در پاسپورت شما مهر ریجکت می‌خوره و یا نامه‌ می‌دن که شما می‌تونید از این دو حالت متوجه ریجکتی خودتون بشید. درباره قسمت دوم سوالتون و با توجه به اینکه شما یک بار ریجکت شدید بهتر فعلا اقدام نکنید چون خیلی بعیده که با درخواست ویزاتون موافقت بشه. معمولا بین دو اقدام باید حداقل 6 ماه فاصله باشه که با شرایط جدید و سختگیری سفارت حتی گاهی بعد از این بازه زمانی باز هم با درخواست ویزا موافقت نمی‌شه.

..

سلام


حداقل میزان حساب بانکی واسه ی ویزای کره جنوبی چقده؟



و نوع سفر هم توی قیمت ویزا و بلیط تاثیری داره؟



اگه سنمون زیر18سال باشه فقط به رضایت کتبی والدین احتیاجه؟

..
سلام


حداقل میزان حساب بانکی واسه ی ویزای کره جنوبی چقده؟



و نوع سفر هم توی قیمت ویزا و بلیط تاثیری داره؟



اگه سنمون زیر18سال باشه فقط به رضایت کتبی والدین احتیاجه؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز * حداقل میزان حساب بانکی 40 میلیون تومان اعلام شده که این رقم به معنی اطمینان کامل نیست. پیشنهاد می‌کنیم برای اطمینان بیشتر رقمی بیش از 40 میلیون را در نظر بگیرید. * قیمت بلیط ثابت هستش ولی قیمت ویزا بسته به نوع ویزا متفاوت هستش. توریستی عادی، توریستی فوری و ... * اگر زیر 18 سال باشید به رضایت نامه کتبی والدین و اگر مشمول خدمت سربازی هم باشید باید از اداره نظام وظیفه عمومی برای خروج از کشور مجوز کتبی بگیرید.

کوثر

سلام.من یه ویزا میخوام که بتونم به طور متعدد رفت و آمد داشته باشم با کره.البته اوایل با تور های مسافرتی می رم برای آشنا شدن خودم و بعد کم کم دیگه خودم میرم.این موضوع هتل رزرو شده رو میشه یه کاریش کرد.
پول رو باید چی کار کرد؟برای هر سری بیش از 40 میلیون نیازه؟
بعد اینکه چه ویزایی مناسبه؟میشه یه ویزا گرفت که برای مدت طولانی اجازه ی ورود و خروج رو بده یا هر سری روز از نو و روزی از نوع؟
برای کار خاصی هم نمی رم.یعنی اینطور نیست که بگم دارم میرم تا کار پیدا کنم و اینا.
پیشنهادتون چیه؟؟؟؟

کوثر
سلام.من یه ویزا میخوام که بتونم به طور متعدد رفت و آمد داشته باشم با کره.البته اوایل با تور های مسافرتی می رم برای آشنا شدن خودم و بعد کم کم دیگه خودم میرم.این موضوع هتل رزرو شده رو میشه یه کاریش کرد.
پول رو باید چی کار کرد؟برای هر سری بیش از 40 میلیون نیازه؟
بعد اینکه چه ویزایی مناسبه؟میشه یه ویزا گرفت که برای مدت طولانی اجازه ی ورود و خروج رو بده یا هر سری روز از نو و روزی از نوع؟
برای کار خاصی هم نمی رم.یعنی اینطور نیست که بگم دارم میرم تا کار پیدا کنم و اینا.
پیشنهادتون چیه؟؟؟؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز :) ویزای توریستی کره جنوبی یکبار ورود است و برای هر بار ورود باید تمام شرایط ذکر شده سفارت، از جمله مبلغ ضمانت را داشته باشید. برای اینکه بتوانبد به کره جنوبی رفت‌وآمد داشته باشید تنها با ویزای تجاری امکان‌پذیر است که برای اخذ ویزای تجاری حتماً باید دعوت‌نامه داشته باشید. امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم :)

kousar

سلام من میخواستم ک یه سفر دو یا سه ماهه داشته باشم ب کره و در نظر داشتم ک اتاقی تو هاستل رزرو کنم ولی شما اشاره کردین ک حتما باید رزرو اتاق از هتل باشه امکانش هست ک برای چند شب هتل رزرو کنیم تا نامه هتلو مامور تایید کنه بعد بریم هاستل؟و اینکه امکانش هست بعد یه مدت تو خود کره ویزای توریستیمونو ب ویزای تحصیلی تغییر بدیم و از از این طریق بتونیم تو دانشگاه تحصیل کنیم؟

kousar
سلام من میخواستم ک یه سفر دو یا سه ماهه داشته باشم ب کره و در نظر داشتم ک اتاقی تو هاستل رزرو کنم ولی شما اشاره کردین ک حتما باید رزرو اتاق از هتل باشه امکانش هست ک برای چند شب هتل رزرو کنیم تا نامه هتلو مامور تایید کنه بعد بریم هاستل؟و اینکه امکانش هست بعد یه مدت تو خود کره ویزای توریستیمونو ب ویزای تحصیلی تغییر بدیم و از از این طریق بتونیم تو دانشگاه تحصیل کنیم؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز :) تراونر؛ در حوزه‌ی گردشگری فعالیت داره و در مورد ویزای تحصیلی و کاری اطلاعی نداریم شما می‌توانید از طریق فروم‌هایی که در این زمینه فعال هستند سوالتون رو مطرح کنید. با ویزای توریستی کره جنوبی تنها می‌تونید 30 روز اقامت داشته باشید و قابل تمدید نیست. در مورد سوال آخر؛ شما باید هتل رزرو کنید و بعد از صدور ویزاتون میتونین هاستلی که مدنظر دارید رو رزرو کنید. مرسی از پیامتون :)

علیرضا تراب پور

سلام یه سوال داشتم پولی که تو حسابم میمونه بعد از اخذ ویزا میشه برداشت کرد؟
و اینکه چقدر پول شما میگیرید بابت ضمانت برگشت معمولا چقدره مبلغش؟

علیرضا تراب پور
سلام یه سوال داشتم پولی که تو حسابم میمونه بعد از اخذ ویزا میشه برداشت کرد؟
و اینکه چقدر پول شما میگیرید بابت ضمانت برگشت معمولا چقدره مبلغش؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز :) در مورد سوال اول باید بگم بله، مبلغ (تمکن مالی) رو می‌تونید پس از اخذ برداشت کنید. و در جواب سوال دوم اینکه مبلغ چک ضمانت بستگی زیادی به مدارک شما داره و متغیره. اما رقمی بین 140 تا 170 میلیون هستش.

محمد

سلام وقت بخیر. یک نفر از فامیل های بنده به علت سوختگی در ناحیه صورت نیازمند جراح پلاستیک حرفه ای است که در ایران با انجام جراحی مشکلش برطرف نگردیده است و برای درمان باید به کره برود. برای گرفتن ویزای پزشکی برای جراحی در کره جنوبی چکار باید انجام بدهیم؟ درصورت امکان راهنماییم بفرمایید پیشاپیش از لطف شما سپاس گذارم.

محمد
سلام وقت بخیر. یک نفر از فامیل های بنده به علت سوختگی در ناحیه صورت نیازمند جراح پلاستیک حرفه ای است که در ایران با انجام جراحی مشکلش برطرف نگردیده است و برای درمان باید به کره برود. برای گرفتن ویزای پزشکی برای جراحی در کره جنوبی چکار باید انجام بدهیم؟ درصورت امکان راهنماییم بفرمایید پیشاپیش از لطف شما سپاس گذارم.
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز برای اخذ ویزای پزشکی، متقاضی باید مدارک و مستندات بیماری خود را ارائه دهد. این مدارک باید به صورتی باشد که اثبات کند کشور کره جنوبی تنها راه درمان بیماری است. مجمع علمی پزشکی نیز باید ادعای متقاضی را تایید کند. می‌تونید برای تسهیل در اخذ ویزا از دکتر متخصص بیمار کمک و راهنمایی بخواهید. مدارک لازم برای اخذ ویزا پزشکی کره جنوبی 1. مدارک لازم برای تایید توانایی مالی متقاضی در پرداخت هزینه‌های درمان 2.مدارک پزشکی که مورد تایید پزشکان مبدا و مقصد است. 3.دعوتنامه و تاییدیه پزشک معالج یا بیمارستان واقع در کشور کره جنوبی

جهانی

سلام برای دعوتنامه کاری از کارفرمای کره ای معتبر و قابل استعلام آیا سفارت ویزای کاری صادر میکند

جهانی
سلام برای دعوتنامه کاری از کارفرمای کره ای معتبر و قابل استعلام آیا سفارت ویزای کاری صادر میکند
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز :) دعوت‌نامه کاری از کارفرما تنها یکی از مدارکی‌ست که برای اخذ ویزای کاری کره جنوبی باید همراه داشته باشید و به تنهایی کافی نیست. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری رو می‌تونید در سایت سفارت کره ‌جنوبی که لینک اون رو براتون گذاشتم مطالعه کنید. http://overseas.mofa.go.kr/ir-fa/wpge/m_11391/contents.do

Atousa

سلام اگه برای مسافرت و نهایت یک هفته بخواییم بریم شرایط به چه صورت؟باز هم باید مبلغ 40میلیون توی حساب باشه و همون شرایط اجرا بشه؟حدودا برای گرفتن ویزا چقدر باید پرداخت کنیم؟

Atousa
سلام اگه برای مسافرت و نهایت یک هفته بخواییم بریم شرایط به چه صورت؟باز هم باید مبلغ 40میلیون توی حساب باشه و همون شرایط اجرا بشه؟حدودا برای گرفتن ویزا چقدر باید پرداخت کنیم؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز ویزا توریستی کره جنوبی 3ماه اعتبار و 1 ماه اقامت داره. حالا چه شما یک هفته باشید چه یک ماه فرقی در مراحل اخذ ویزا نداره. برای اخذ ویزای کره جنوبی باید حتماً از طریق یکی از آژانس‌های معرفی شده توسط سفارت کره جنوبی مثل ایران دوستان اقدام کنید و اون‌ها مبلغ رو بهتون اعلام می‌کنن.

سیما

سلام ممنون بابت مطالب خوب و بدرد بخورتون میخواستم بدونم من به عنوان یک دختر مجرد میتونم خودم به تنهایی اقدام به سفر به این کشور رو بکنم به صورت یک توریست و به مدت یک ماه یعئی با تور نرم ممنون میشم جواب بدین

سیما
سلام ممنون بابت مطالب خوب و بدرد بخورتون میخواستم بدونم من به عنوان یک دختر مجرد میتونم خودم به تنهایی اقدام به سفر به این کشور رو بکنم به صورت یک توریست و به مدت یک ماه یعئی با تور نرم ممنون میشم جواب بدین
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز ممنون بابت پیامتون، خوشحالیم که مطلب کره جنوبی مورد توجهتون قرار گرفته. در ارتباط با سوالتون باید بگم بله می‌تونید به تنهایی سفر کنید و یک ماه اقامت داشته باشد. اما برای اخذ ویزا نمی‌توانید شخصاً اقدام کنید و حتما باید از طریق یکی از آژانس‌های معرفی شده سایت سفارت مثل ایران دوستان یا سایر آژانس‌های دیگه نسبت به اخذ ویزای کره جنوبی اقدام کنید.

tala

سلام ببخشید من برای کی پاپ قبول شدم و میخوام برم اونجا شریاط رو گفتید متوجه شدم میخوام بدونم اونجا وقتی رسیدم کره کسی هس ک نارو راهنمایی کنه ؟

tala
سلام ببخشید من برای کی پاپ قبول شدم و میخوام برم اونجا شریاط رو گفتید متوجه شدم میخوام بدونم اونجا وقتی رسیدم کره کسی هس ک نارو راهنمایی کنه ؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز تراونر در زمینه گردشگری فعالیت می‌کنه و متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه نداریم. بهتون پیشنهاد می‌کنیم با جایی که قبول شدید مکاتبه کنید و یا از طریق فروم‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند اطلاعاتی که به دنبالش هستید رو به دست بیاورید.

tala
سلام ببخشید من برای کی پاپ قبول شدم و میخوام برم اونجا شریاط رو گفتید متوجه شدم میخوام بدونم اونجا وقتی رسیدم کره کسی هس ک نارو راهنمایی کنه ؟
Jimin

سلام تو کدوم کمپانی آدیشن دادی که قبول شدی آیدی تلگرامتو بده من میتونم کمکت کنم

مهدی

سلام من با دعوت نامه میخوام ورو بزنم به کره آیا برای اخذویزا نیاز به داشتن بلیط هواپیما هست؟

مهدی
سلام من با دعوت نامه میخوام ورو بزنم به کره آیا برای اخذویزا نیاز به داشتن بلیط هواپیما هست؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز بله، برای رفتن به کره جنوبی در هر صورت و به هر روشی، باید بلیط هواپیما داشته باشید.

Jimin

سلام یه سوال داشتم که یجا خوندم بدون ویزا ب مدت 90 روز میشه رفت کره جنوبی

Jimin
سلام یه سوال داشتم که یجا خوندم بدون ویزا ب مدت 90 روز میشه رفت کره جنوبی
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز مطلبی که خوندین به طور حتم اشتباه بوده. برای رفتن به کره جنوبی حتما باید ویزا داشته باشید.

Jimin
سلام یه سوال داشتم که یجا خوندم بدون ویزا ب مدت 90 روز میشه رفت کره جنوبی
Jimin

سلام میخاستم بدونم اگه ی شرکت کره ای واسمون دعوت نامه بفرسته دیگه لازم نیس پول تو حسابمون باشه فقد بلیط و ویزا داشته باشیم کافیه نه؟

Jimin

سلام میخاستم بدونم اگه ی شرکت کره ای واسمون دعوت نامه بفرسته دیگه لازم نیس پول تو حسابمون باشه فقد بلیط و ویزا داشته باشیم کافیه نه؟

Jimin
سلام میخاستم بدونم اگه ی شرکت کره ای واسمون دعوت نامه بفرسته دیگه لازم نیس پول تو حسابمون باشه فقد بلیط و ویزا داشته باشیم کافیه نه؟
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز :) برای رفتن به کره جنوبی به هر طریقی باید پرینت تمکن مالی و گردش حساب را داشته باشید. فقط در یک صورت می‌توانید این مبلغ را ارائه ندید که شرکتی که برای شما دعوت‌نامه فرستاده تمام هزینه‌های شما را قبول کند. در متن دعوت‌نامه حتما باید قبول کردن هزینه‌های شما توسط شرکت کره‌ای قید شود.

محسن لبافی

مطلب بسیار عالی بود. برام باور نکردنی هست که این مطالب مفید رو از کجا بدست میارید

محسن لبافی
مطلب بسیار عالی بود. برام باور نکردنی هست که این مطالب مفید رو از کجا بدست میارید
فرزانه سروی

سلام دوست عزیز :) خوشحالیم که مطلب اخذ ویزای کره جنوبی مورد توجهتون قرار گرفته. تمام تلاش ما اینه که مفیدترین مطالب رو برای شما گردآوری کنیم.

ملیکا

سلام خسته نباشید برای اقامت‌ داغم اگر بخوایم بریم کره چی؟ ؟؟و اینکه اگر تو اون مدت اقامت موقت برم برای اودیشن دنس و به عنوان کارآموز قبول بشم امکان دیپورت شدنم هست؟؟؟

ملیکا
سلام خسته نباشید برای اقامت‌ داغم اگر بخوایم بریم کره چی؟ ؟؟و اینکه اگر تو اون مدت اقامت موقت برم برای اودیشن دنس و به عنوان کارآموز قبول بشم امکان دیپورت شدنم هست؟؟؟
فرزانه سروی

سلام ملیکای عزیز :) در ابتدا بدونید که اخذ دائم ویزای کره جنوبی کار ساده‌ای نیست. شما یا باید به مدت 5 تا 6 سال در کره جنوبی زندگی کنید و یا همسر کره‌ای داشته باشید. این نکته را فراموش نکنید که پس از اخذ ویزای دائم کره جنوبی (شهروندی) اگر در کشور دیگری حق شهروندی داشته باشید باطل می‌شه. به زبان ساده، شما با گرفتن حق شهروندی کره جنوبی و یا همان اقامت دائم، حق شهروندی در کشور دیگه‌ای رو نخواهید داشت. در ارتباط با سوال دوم باید بگم اگر قرار هست با ویزای توریستی کره جنوبی بروید مدت زمان اقامت شما نهایت یک‌ماه هستش و تنها به عنوان توریست حضور دارید و تمام اختیارات شما در حد یک توریست هست و کار جزو اون محسوب نمی‌شه. اگر قرار هست برای ویزای کاری اقدام کنید باید ابتدا موسسه یا هر جایی که مدنظر دارید برای شما دعوت‌نامه بفرسته و شما برای اخذ ویزا کاری کره جنوبی اقدام کنید. راه دیگه‌ای هم وجود داره، اینکه شما تو موسسه‌ای که انتخاب کردید تست بدید و در صورت قبول شدن از همانجا و از طریق همون موسسه برای ویزای کاری یا آموزشی اقدام کنید. امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

هلنا معصومی

با سلام من یک دختر 13 ساله هستم و می خواهم به کره سفر کنم برای کنسرت بی تی اس 4 نفر هستیم . اگر یک حیوان خانگی هم داشتیم (سگ) چگونه ببریمش

هلنا معصومی

با سلام من یک دختر 13 ساله هستم و می خواهم به کره سفر کنم برای کنسرت بی تس اس چگونه بگیرم اگر یک حیوان خانگی داشته باشیم (سگ) چگونه ببریم

هلنا

با سلام ما یک خانواده ی 4 نفره هستیم که میخواهیم برویم کنسرت بی تی اس چگونه باید بگیریم اگر یک حیوان خانگی(سگ) داشته باشیم چگونه باید ببریمش

اسمارتیز :سلام هلنا عزیز برای رفتن به کره جنوبی شخصا نمی‌تونید اقدام کنید و حتما باید یکی از آژانس‌های هواپیمایی طرف قرارداد که در سایت سفارت کره جنوبی اسمشون اومده (مثل ایران دوستان) برای شما اقدام کنند. در مورد بردن حیوان خانگی به کنسرت باید بگم که این قانون برای تمام کنسرت‌ها یکسان نیست و بستگی به هنرمند داره. برای کنسرن بی تی اس باید روی بلیط رو بخونید. معمولاً روی تمام بلیط ها و یا در قوانین آن نوشته شده که در این کنسرت اجازه بردن حیوان خانگی رو دارید یا نه. کنسرت خوش بگذره :)
محدثه

خیلی خوب مراحل توضیح داده شده. واقعا خسته نباشید

محدثه

خیلی خوب و کاربردی و مرحله به مرحله توضیح دادید. واقعا ممنون و خسته نباشید

اسمارتیز :محدثه عزیز خوشحالیم که مطلب ویزای کره جنوبی مورد توجهتون قرار گرفته و ممنون که نظرتون رو برامون نوشتید.
هانی

سلام .. ممنونم برای اطلاعات کاملتون ولی چیزی که من میخوام بدونم اینه که چطوری مقیم کشور کره جنوبی بشم یعنی میخوام کلا برم و تو کره جنوبی زندگی کنم...... مهاجرت کامل ویزایی که اعتبارش زیاد باشه.....

اسمارتیز :سلام دوست عزیز فعالیت ما فقط در زمینه گردشگری و توریسم است و اطلاعاتی درباره اقامت نداریم. شما می‌تونید این اطلاعات رو در فروم‌ها و سایت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند پیدا کنید.