برنامه‌ی طبیعت‌گردی نیشابور

6 اسفند، 1398
26 اسفند، 1398
2 روزه
تابستان
جنگل‌گردی
سعید باقری راد
برای یک طبیعت‌گرد، همه‌جا طبیعت است! حتی اگر به شهر عارفان و شاعران را هم برود، نمی‌تواند از طبیعت‌گردی خود دست بکشد و تا آدرنالین در خونش ترشح نشود آرام نمی‌گیرد. طبیعت‌گردی نیشابور با آبشارها و غارهای زیبایش طبیعت‌گردان را راضی خواهد کرد. در سفر به نیشابور با اسمارتیز همراه باشید.
روز 1
روستاگردی در نیشابور
اگر طبیعت‌گرد باشید و عاشق آبشار هم باشید، طبیعت‌گردی نیشابور می‌تواند برای‌تان جذاب باشد.
شما می‌توانید یک شب را در شهر نیشابور بگذرانید و روز بعد را به طبیعت‌گردی اختصاص دهید یا اول طبیعت‌گردی کنید و سپس به شهر نیشابور وارد شوید و از شهر شاعران وعارفان لذت ببرید.
برای شروع طبیعت‌گردی باید به سمت روستای ییلاقی خرو بروید. این روستای جذاب مانند ماسوله گیلان است و خانه‌ها روی هم ساخته شده‌اند. اگر بگوییم این روستا به چه چیزهایی معروف است، آب از دهان‌تان راه میافتد و شاید ضعف کنید.
خرو را با آلوهای خوشمزه‌اش می‌شناسند. برخی از گردشگران معتقدند بهترین آلوی ایران را می‌شود در اینجا خورد. باید بدانید که هر جا آلو باشد، بساط درست‌کردن لواشک هم به راه است، پس تعجب نکنید اگر زنان روستا در بالای پشت‌بام خانه‌شان رول‌های لواشک رو پهن کرده‌اند و هر کدام به درست کردن لواشک آلوی ترش و خوشمزه مشغول‌ند. این برگه‌های لواشک که روی زمین پهن هستند یا روی طناب آویزان، صحنه‌ای را به وجود می‌آورند که عکاسان عاشق آن هستند. حال از خوردن آلو و لواشک بگذریم و دلیل اصلی آمدن به روستای خرو را بگوییم. دیدن آبشار خرو نیشابور از دلایل اصلی آمدن به این روستاست. این روستا دو آبشار دارد، یک آبشار کوچک در داخل روستا و دیگری در میان کوه‌ها. برای دیدن آبشار دوم که بزرگ‌تر از اولی‌ست باید از روستا خارج شویم و حدود 2 ساعت پیاده‌روی کنیم تا به آبشار زیبا برسیم. این هم یک طبیعت‌گردی فوق‌العاده برای آن‌ها که هایکر هستند و دوست‌دارند ساعت‌ها در طبیعت وقت بگذرانند. حدود 5 6 ساعت را در خرو بچرخید. بعد از وقت گذراندن در روستای ییلاقی خرو، طبیعت‌گردی نیشابور را به سمت بوژان ببرید.
برای رفتن به بوژان باید دوباره به جاده اصلی نیشابور برگردید و راه خود را چند کیلومتر پیش ببرید و از خروجی جاده بوژان از جاده اصلی خارج شوید. به بوژان که رسیدید تقریبا دیگر بعدازظهر شده است و شما می‌توانید به اقامتگاه سنتی بوژان بروید. در این اقامتگاه وسایل عتیقه و چیزهای بسیار قدیمی وجود دارد که به حالت موزه مانند درآمده‌اند. دیدن این همه وسایل عتیقه و قدیمی انسان را سر ذوق می‌آورد و شاید خاطرات شما زنده شود. بوژان به دیزی سنگی‌هایش معروف است، پس اگر بخواهید دیزی امتحان کنید الان وقتش است. پس از خوردن دیزی با نان سنگک و پیاز شب را در اقامتگاه بوژان بمانید و از باغ و اتاق‌های سنتی با کوسن و کرسی‌اش لذت ببرید.
اقامتگاه‌های این منطقه
  • اقامتگاه سنتی بوژان
کافه‌ها و رستوران‌های این منطقه
  • دیزی در بوژان

نگاره 1 از 3
نگاره 2 از 3
نگاره 3 از 3
روز 2
هایکینگ و طبیعت‌گردی
صبح زود از خواب بلند شوید و به سمت کوه سیاه‌خوانی و جاده سنگلاخی و کوهستانی‌اش بروید تا هایکینگ خوبی داشته باشید.
اینجا حدود 2 ساعت با بوژان فاصله دارد. اگر دوست دارید برنامه‌ی دیگری را دنبال کنید دوباره سوار ماشین بشوید و مسیر را به سمت نیشابور ادامه دهید. تقریبا پس از ورود به نیشابور از جاده باغرود خارج شوید و از کنار پادگان قدیمی مسیر خود را ادامه دهید. حال از هرکسی بپرسید هفت‌غار راهنمایی‌تان می‌کند. دره هفت‌غار از جاذبه‌های طبیعی و دیدنی نیشابور است.
باید حدود 45 دقیقه پیاده‌روی کنید تا به اولین غار از آن هفت‌غار برسید. زیبایی‌های غارها شما را متحیر خواهد کرد. وسایل خاصی برای غارنوردی نمی‌خواهید اما باید کسی به شما کمک کند تا دست همه را بگیرد و مراقب باشد تا همه از تمام موانع رد شوند. تمام غارها را بازدید کنید چون هر کدام زیبایی‌های خودشان را دارند. به گفته افراد محلی و مشاوران حرفه‌ای سفر اولین غار قشنگ‌ترین غار است اما این باعث نشود که به دیگر غارها سر نزنید. بعد از این‌که تمام غارها را رد کردید به آبشار زیبایی می‌رسید که ارزش این مسیر طولانی را دارد. بعد از این طبیعت‌گردی خفن می‌توانید به نیشابور بازگردید و به رستوران اعیانی بروید و ماهیچه بخورید. حال می‌توانید به شهرگردی در نیشابور ادامه دهید یا مسیر خود را به سمت سبزوار ادامه دهید! ریش و قیچی دست شماست.
 
قصد سفر به نیشابور را دارید؟ شاید مطلب «جاهای دیدنی نیشابور» برای شما جذاب باشد.
کافه‌ها و رستوران‌های این منطقه
  • رستوران اعیانی

نگاره 1 از 3
نگاره 2 از 3
نگاره 3 از 3
پیش از سفر به این ‌نکات توجه کنید:
  • این برنامه سفر را «سعید باقری راد» پیشنهاد داده است. درباره سعید باقری راد بیشتر بدانید.
  • تمام اقامتگاه‌ها، رستوران‌ها و لیدرهای محلی پیشنهادی هستند و شما می‌توانید با توجه به زمان سفرتان و علایق‌تان سایر اقامتگاه‌ها، مسیرهای سفر، رستوران‌ها و ... را انتخاب کنید.
  • تجربه شما از سفر می‌تواند راهنما یا انگیره‌ای برای سفر دیگران باشد. خوشحال می‌شویم اگر تجربه‌تان را از سفر (در قالب سفرنامه، عکس، ویدئو یا فایل صوتی) برای ما بفرستید.
نقشه
امیرحسین سربیشه

از گذاشتن پست تو فروم‌ها شروع کردم. 12 سالم بود که در دوره‌های خبرنگاری یونیسف یاد گرفتم چگونه بنویسم. بعد تو مجله‌های مختلف شروع به کار کردم و دست سرنوشت من رو به اینجا رسوند. در کنار نوشتن، همیشه از دیدن فیلم لذت می‌بردم، به همین دلیل شروع کردم زیرنویس زدن و شدم AmirDW.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است ۵ / 3 2 نفر
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.